gebelik kaşıntısı...yardım.

nacize

Babasının kızı)
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2009
183
5
296
:bbo:arkadaşlar 37 haftamdayım iki haftadır ara ara şimdileri deli gibi kaşınıyorum..araştırdımda karaciğer proplemleri olabilirmiş...
hamileliğinde kaşıntı yaşayanlar varmı ne iyi geliyor..

:bbo:arkadaşlar 37 haftamdayım iki haftadır ara ara şimdileri deli gibi kaşınıyorum..araştırdımda karaciğer proplemleri olabilirmiş...
hamileliğinde kaşıntı yaşayanlar varmı ne iyi geliyor..

canım benim de 35. hafta gibi el ve ayaklarımda çok feci kaşıntı başlamıştı,öyleki gece uykudan uyanıp kaşınıyordum.daha sonra cildiyeye gittim eczanede hazırlatılan alkol gibi birşey yazdı ama adını okuyamadım şu anda günde üç dört kez pamukla elime ayağıma sürdüm,durulamadım.üç-dört gün içinde kaşıntım geçti çok şükür ama bu seferde derilerim çok kurudu ve çatladı parmak üstlerim beyaz beyaz kabuk gibi oldu.onu da artık nemlendirici kremle halletmeye çalışıyorum. kaşıntıdan kurtuldum ya çok şükür kurumasıına razı oldum artık.İnşallah Alllah seni de bir an önce kaşıntından kurtarsın,ne kadar zor olduğunu biliyorum senağlama

canım şimdi adını da yazıyorum eau borique %2. sen istersen doktoruna bi sor,benim kadın doğum doktorum sakıncası yok kullanabilirsin demişti

sağol canımya soracam inş.
şuan bile kaşınıyorum kulak el ayak..ohaoldumsmile

canım belki yardımcı olurum diye düşündüm benimde kaşıntılarım kolarımda başladı yüzüm ellerim kulaklarıma kadar kaşındım dr sordum karaciğer rahatsızlığı olabilirmi diye 20 haftadan sonra olsaydı tahliller yapardık dedi doktora gidin biran önce kaşıntıdan 12 hafta sonra sarılığa çevirebiliyormuş allah korusun inş basit bişeydir benim gibi bi kremle geçer bide aklınıza bulunsun buz çok rahatlatıyor

bu arda daha doktora gitmedim ama hafifledi biraz şükür.. darısı kaşınanlara neyse şafak 18 dişimizi sıkacağız..kaydirigubbakcemile5

Back
X