Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebelik kaydını kendi aile hekimime mi bildirmeliyim herhangi bir yerdeki aile hekimi de olur mu ? Doktor bu testleri ver dedi , başka bir şey yapmalı mıyım?
Gebelik kaydını kendi aile hekimime mi bildirmeliyim herhangi bir yerdeki aile hekimi de olur mu ? Doktor bu testleri ver dedi , başka bir şey yapmalı mıyım?
kendi aile hekiminize vermelisiniz. benim kadın doğum doktorum bir kağıt verip aile hekimliğinde kaydımı oluşturlamalarını istemişti. somrasında aile hekimliğimi başka bir şehire tasıdım orda da aynı sekilde devam etti
Valla saolsun bizim sağlık ocağı o kadar ilgisiz ki üstelik biliyorlardı sonucu alınca bildirmiştim belki bişeyler yapılması gerekebilir die tetonoz zamanı ben aradım sizin herhalde basınız çok kalabalık ben 3. Trimestere girmek üzereyim die
E-nabizdan otomatik kayıt açılıyor olabilir. Ben düşük yapmıştım. Beni aile hekimliğinden aradılar. Gebelik devam ediyor mu ediyorsa tahlilleriniz var diye.