• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik kaydı nasıl yapılır ?

science_teacher

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2024
58
18
3
Gebelik kaydını kendi aile hekimime mi bildirmeliyim herhangi bir yerdeki aile hekimi de olur mu ? Doktor bu testleri ver dedi , başka bir şey yapmalı mıyım?

kendi aile hekiminize vermelisiniz. benim kadın doğum doktorum bir kağıt verip aile hekimliğinde kaydımı oluşturlamalarını istemişti. somrasında aile hekimliğimi başka bir şehire tasıdım orda da aynı sekilde devam etti

Valla saolsun bizim sağlık ocağı o kadar ilgisiz ki 🤣üstelik biliyorlardı sonucu alınca bildirmiştim belki bişeyler yapılması gerekebilir die 🤣 tetonoz zamanı ben aradım sizin herhalde basınız çok kalabalık ben 3. Trimestere girmek üzereyim die

Doktor kontrolünden sonra e nabiza gebelik dusunce aile hekiminden kendileri arıyorlar, gidiyorsunuz açıyorlar kayıt

Gebelik kaydını kendi aile hekimime mi bildirmeliyim herhangi bir yerdeki aile hekimi de olur mu ? Doktor bu testleri ver dedi , başka bir şey yapmalı mıyım?
E-nabizdan otomatik kayıt açılıyor olabilir. Ben düşük yapmıştım. Beni aile hekimliğinden aradılar. Gebelik devam ediyor mu ediyorsa tahlilleriniz var diye.

Back
X