gebelik kaygıları

leylosthecat

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2025
22
18
3
27
merhabalar, sat 27 temmuz ve gebeliğim 7+5 günlük.
gebe olan arkadaşlar stres ile nasıl başa çıkıyorsunuz? sürekli vücudumu dinliyorum, acaba belirtilerim kayıp mı oldu?, acaba ters bir durum var mıdır?, acaba bi kontrole mi gitsem? vs vs... kendimi yiyorum resmen. normalde de çok kaygılı bir insanım ama şu an duygu ve düşüncelerimi asla konrol edemiyorum. aynı durumda olan var mı? :(

Elbette. Uykularımın kalitesi yok oldu. Ağrım varsa korkuyorum ağrım yoksa yine korkuyorum. Midem bulansa kötüyüm bulanmasa da kötüyüm. Uyurken yüz üstü dönmeyi severim yanlışlıkla döneceğim (ki dönmekten bir şey olmazmış) diye uzun zaman korktum. Zaten öncesinde betaydı keseydi yolk sactı kalp atışıydı derken en baştan insan paranoyak gibi oluyor. İnşallah sağlıklı sıhhatli kucağımıza alırız

aynı durumdayım ben de.. midem bulanmıyorsa stres yapıyorum zaten stresten bulanmaya başlıyor :)))
daha önce bir kayıp yaşamıştım onun da etkisi var . herkes bu kadar telaş yapma stres iyi değil diyor, ama engel olamıyorum ki ....

Bende aynıyım arkadaşlar. Manyak gibi sürekli göğsümü elliyorum ağrıyor mu diye biri görse deli mi bu kız dicekler 😂 midem bulanınca mutlu oluyorum

merhabalar, sat 27 temmuz ve gebeliğim 7+5 günlük.
gebe olan arkadaşlar stres ile nasıl başa çıkıyorsunuz? sürekli vücudumu dinliyorum, acaba belirtilerim kayıp mı oldu?, acaba ters bir durum var mıdır?, acaba bi kontrole mi gitsem? vs vs... kendimi yiyorum resmen. normalde de çok kaygılı bir insanım ama şu an duygu ve düşüncelerimi asla konrol edemiyorum. aynı durumda olan var mı? :(
Gebelikte herkes sizin gibi bu durumu yaşıyor öncelikle, bunu bilmek bile insanı rahatlatıyor gebeliğin başında olan bu stresler son aylar yerini farkli kuşkulara bırakıyor. Ben bu tür şeyleri üçüncü aydan sonra çok düşünmemeye çalıştım aklıma her geldiğinde kafamın dağılması için hoşuma giden şeyler açıp izledim ya da sevdiğim birini arayip konuştum. Gece bu tür düşünceler basınca da her şeyin Allah'tan geldiğine İmam edip kendimi öyle rahatlattim bildiğim duaları okudum.

8 ay hep endişeyle geçti tekrar hamile kalsam çoğu şeyden korkmam ilk gebelikten kaynaklı büyük ihtimalle

Back
X