Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gayet normal kese yanlış hatırlamıyorsam 12 mm olunca embriyo gözüküyor endişe etmeyin şuan boş gebelik olup olmadığı belli olmaz hamileliğinizin tadını çıkarın çok takılmayın okumayın herkesin hamilelik hikayesi farklıKızlar sat 18 temmuz. Bugün muayeneye gittim doktor 5. Haftada olduğunu söyledi ve kese 10 mm oluşmuş. 10 gün sonra tekrar gitmemi kalp atışını duyabilecegimi söyledi. Ama bebeğin göründüğünden bahsetmedi boş gebelik olsaydı bilir miydi anlar mıydı?
Hayır canım 5 hafta erken sakın takılıp üzülme, aksi bir durum olsa doktor söylerdi bence bu haftalarının keyfini çıkar. Benim 6 haftada başlayan mide bulantım 11 hafta bitecek olmasına rağmen devam ediyorKızlar sat 18 temmuz. Bugün muayeneye gittim doktor 5. Haftada olduğunu söyledi ve kese 10 mm oluşmuş. 10 gün sonra tekrar gitmemi kalp atışını duyabilecegimi söyledi. Ama bebeğin göründüğünden bahsetmedi boş gebelik olsaydı bilir miydi anlar mıydı?
Haklısınız çok teşekkür ederimGayet normal kese yanlış hatırlamıyorsam 12 mm olunca embriyo gözüküyor endişe etmeyin şuan boş gebelik olup olmadığı belli olmaz hamileliğinizin tadını çıkarın çok takılmayın okumayın herkesin hamilelik hikayesi farklı
İnşaAllah canim çok sağolEndişelenmeyin. Daha çok yeni. 7 haftaya girince bebeği de görürsünüz:)
Yaa Allah yardımcın olsun canım. Devlette muayene oldum bugün sence özele de görünmeli miyim yoksa doktorun dediği gibi 10 gün bekliyim miHayır canım 5 hafta erken sakın takılıp üzülme, aksi bir durum olsa doktor söylerdi bence bu haftalarının keyfini çıkar. Benim 6 haftada başlayan mide bulantım 11 hafta bitecek olmasına rağmen devam ediyorbence şuan bu güzel günlerin tadını çıkar canım
Canım bence 10 günü bekle daha çok erkenYaa Allah yardımcın olsun canım. Devlette muayene oldum bugün sence özele de görünmeli miyim yoksa doktorun dediği gibi 10 gün bekliyim mi
Haklısın canim beklicemCanım bence 10 günü bekle daha çok erken
Canım sanki çok silik bir çizgi görüyorum sabah ilk idrarınla testini tekrarla istersen geciktin mi ?Hamile miyim sizcee??
Adetime 1 gün kaldı. Gecikince tekrarlayayım en iyisi. İnşallah hayırlı haberler almak nasip olurCanım sanki çok silik bir çizgi görüyorum sabah ilk idrarınla testini tekrarla istersen geciktin mi ?
Amin canim umarım istediğin gibi bir sonuç alırsın bana da haber vermeyi unutmaAdetime 1 gün kaldı. Gecikince tekrarlayayım en iyisi. İnşallah hayırlı haberler almak nasip olur![]()
Kızlar sat 18 temmuz. Bugün muayeneye gittim doktor 5. Haftada olduğunu söyledi ve kese 10 mm oluşmuş. 10 gün sonra tekrar gitmemi kalp atışını duyabilecegimi söyledi. Ama bebeğin göründüğünden bahsetmedi boş gebelik olsaydı bilir miydi anlar mıydı?
Amin canım teşekkür ederim sağlıkla kucağına almak nasip olsun. Allah sana da bana da kalp atışını duymayı nasip etsinCanım henüz çok erken doktorlar erken dönemde bişey soylemıorlar stres yapma sakın ben 3 ay önce boş gebelıkten kürtaj oldum 7 ci haftamda bile doktor net konusmuyordu ama her hangi bi durum olursa mutlaka soyluyorlar 9 cu haftada kanama kendılınden basladı şuan tekrar hamileyım bende haftaya kalp atısı ıcın randevu aldım çok şükür rabbim isteyen herkese versin inş
Amin canım insallah rabbım evlat isteyen herkesın kucagını boş bırakmasınAmin canım teşekkür ederim sağlıkla kucağına almak nasip olsun. Allah sana da bana da kalp atışını duymayı nasip etsin
Duyuldumu peki kalp atış bebeginizinAmin canım insallah rabbım evlat isteyen herkesın kucagını boş bırakmasın![]()