Gebelik kesem gözükmedi:((( ne olur okuyun ve bir akıl verin:((

canım benim bende senin gibiydim evde test yaptım çıktı kanda deger 92.59 çıktı deger kahverengi akıntı geldi kanla karışık ben sandım adet oluyorum ama doktor suratıma hamilesin dedi test yaptım çıktı 1 hafta geçti testtin üstünden kendi özel doktoruma gittim doktor alttan ultrosonla baktı bebek daha çok küçük ölçmüyo bile dedi haftası göstermiyo dedi ama gebelik var dedi bana geç döllenmiş yumurtan normal korkma dedi şimdi 14 haftalık hamileyim 10 senede benim olmadı 5 aylık bir erken dogumum vardı 7 senedir olmuyodu bebegim tedaviye çok gittim olmadı pco var dedi doktorum tedaviyi bıraktım 1 sene sonra hamile kaldın allahın bana bir mucizesi bana bebegim allah nazarlardan saklasın bebegimi düşük riskim var halen yatıyorum üç buçuk aydır dikkat et yater allahına sıgın bak herşey çok güzel yoluna giricek kalp atışlarını ben 8 haftalıkken duydum normalde 6 haftalıkken duyuluyomuş bende duyulmadı birde sen benim stresimi düşün bebegimin kalp atışlarını gördüm ozaman rahatladı içim kafanı birşeye takma relaks ol allahına sıgın rabbim çok büyük canım ya allah bebegini sana bagışlasın sana benimkinide dilerim rabbimden olmayanlarada tez zamanda nasip etsin allahım

Amin canım.İnsan kendi yaşayınca daha iyi anlıyor.Herkesede dua ediyorum.Buarada Çok şükür dün keseyi gördük kızlar:) çarşamba günü tekrar gidicez boş gebelik olmadığını tespit etmek için dua edin.İçimiz rahatladı biraz ama yinede hep bir tedirginlik var.Hepinize teşekkür ederim paylaşımlarınız için.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inş.

inşallah sağlıklı bir bebeğin olur... benim de beşinci haftada kese görülmemişti... en kısa zamanda keseyi ve kalp atışını görürsün inşallah

canım bugün kan testi sonucun belli olur herhalde?merak ettim inşallah kan değerlerin yükselmiştir..bende kimyasal gebelik yaşamıştım daha önce..gebelik testi pozitif çıktı kese görünmedi..kan değerlerim 4000 küsürden 1000 küsürlere inmişti ve malesef kimyasal gebelik olduğu söylenmişti..önemli bir durum olmamasına rağmen beklentilerimizin aksi olması bizi çok üzmüştü..umarım kan değerlerin artmıştır güzel haberlerini bekliyoruz inşallah

canım bugün kan testi sonucun belli olur herhalde?merak ettim inşallah kan değerlerin yükselmiştir..bende kimyasal gebelik yaşamıştım daha önce..gebelik testi pozitif çıktı kese görünmedi..kan değerlerim 4000 küsürden 1000 küsürlere inmişti ve malesef kimyasal gebelik olduğu söylenmişti..önemli bir durum olmamasına rağmen beklentilerimizin aksi olması bizi çok üzmüştü..umarım kan değerlerin artmıştır güzel haberlerini bekliyoruz inşallah

Teşekkr ederim canım.Senin adınada çok üzüldüm:( Allahım en kısa zamnda hayırlısıyla gönlüne göre verir inş.Buarada kan değerim çok şükür artmış kesemde gözüktü çok şükür rabbime.Ancak kesenin içi gözükmesi gerekiyormuş ç.şmba günü tekrar ultrasona giricem.Yüreğimiz ağzımızda ça.şmba gününü bekliyoruz.Rabbim hayırlısyla tamamına erdirirde hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip eder inş.

Teşekkr ederim canım.Senin adınada çok üzüldüm:( Allahım en kısa zamnda hayırlısıyla gönlüne göre verir inş.Buarada kan değerim çok şükür artmış kesemde gözüktü çok şükür rabbime.Ancak kesenin içi gözükmesi gerekiyormuş ç.şmba günü tekrar ultrasona giricem.Yüreğimiz ağzımızda ça.şmba gününü bekliyoruz.Rabbim hayırlısyla tamamına erdirirde hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip eder inş.

canım benim çok sevindim minik keseniz göründü demek :) elma çekirdeğinizin ( şuan bebeğinin boyutu elma çekirdeği büyüklüğünde) kalp atışını da inşallah alacaksınız çarşamba günü..ay çok sevindim hadi bakalım hayırlısıyla alırız müjdeyi inşallah:ecrin_bebek:

bu arada benim yaşadığım olaydan sonra çok şükür bebeğim oldu 11 aylık oğlum var canım..Rab'bim kimin evlat özlemi varsa kim istiyorsa ona da nasip etsin eksikliğini göstermesin inşallah kimseye..

merhaba canım ilk önce sen içini ferah tut daha çok yeni görülmemesi normal iyi düsün ki iyi olsun hersey bende 7 haftalık hamileyim bebegimin kalp atışlarını duydum ama kanda gebelik değerlerim alt sınırın biraz üstü çıktı ilaç tedavisine basladım insallah hersey gönlümüzce olur

canım benim çok sevindim minik keseniz göründü demek :) elma çekirdeğinizin ( şuan bebeğinin boyutu elma çekirdeği büyüklüğünde) kalp atışını da inşallah alacaksınız çarşamba günü..ay çok sevindim hadi bakalım hayırlısıyla alırız müjdeyi inşallah:ecrin_bebek:

bu arada benim yaşadığım olaydan sonra çok şükür bebeğim oldu 11 aylık oğlum var canım..Rab'bim kimin evlat özlemi varsa kim istiyorsa ona da nasip etsin eksikliğini göstermesin inşallah kimseye..

Çok teşekkür ederim canım ya.Önceki yaşadıklarımızdan dolayı ister istemez hep korku içerisindeyiz.Yarın giricem ultrasona.İnş güzel haberlerle döneriz.Buarada Senin içinde sevindim.Rabbim analı babalı büyütsün inş sağlıklı sıhhatli.

merhaba canım ilk önce sen içini ferah tut daha çok yeni görülmemesi normal iyi düsün ki iyi olsun hersey bende 7 haftalık hamileyim bebegimin kalp atışlarını duydum ama kanda gebelik değerlerim alt sınırın biraz üstü çıktı ilaç tedavisine basladım insallah hersey gönlümüzce olur

Ne güzel ya darısı bizim başımıza bizde duyarız inş.Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirir ve ikimizede sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip eder inşaallah.Senin değerin neden yükselmiş umarım bir problem çıkmaz canım.

Back
X