Gebelik kesem küçük mü

gizemlibiri90928

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2023
12
4
1
27
vajinal ultrasonla keseyi gördüm fakat kese normal mi ve yanındaki yazılara anlam veremedim kesenin kaç mm olduğunu ve bebeğin kaç haftalık olduğunu anlayabilecek olan varsa bilgi verebilir mi

Son düzenleme:
5 Ağustos da kimyasal gebelik yaşadım 2 hafta kanamam sürdü daha sonra ilişkiye girdim 2 hafta sonra beta hcg 350 çıktı bi iki gün sonra da 1500 olup vajinal ultrasonla keseyi gördüm fakat kese normal mi ve yanındaki yazılara anlam veremedim kesenin kaç mm olduğunu ve bebeğin kaç haftalık olduğunu anlayabilecek olan varsa bilgi verebilir mi
Bende boyleyken 2 3 haftalikdi ultrason gosteriyo tahmini zaten sana demedilermi bu arada kesenin yuvarlak olmasi lazim şekili bozuk olunca normal gebelik olmuyor

Bu beta değerine göre kesenin görünmesi bile çok iyi bence. Benim beta değerim sizinkinin 2 katıyken görünmemişti doğru düzgün. Ama o yazılan sayılardan bir şey anlamıyorum ben de.

Merak etme bende gebeligimi çok erken fark ettim o yuzden ilk vajinalde nokta gozukdu zaten 5haftaya kadar bebekde gozukmuyor artik 7 8 haftada bebekde kalp atişida goruyorsun sabirli olmak lazim sadece
Doktor 15 gün sonra gel dedi ama ne için gel dediğini anlayamadım . Evet dediğin gibi bu süreçte çok sakin ve sabırlı olmak gerekiyor

Bu beta değerine göre kesenin görünmesi bile çok iyi bence. Benim beta değerim sizinkinin 2 katıyken görünmemişti doğru düzgün. Ama o yazılan sayılardan bir şey anlamıyorum ben de.
Aslinda vajinalde çok erken fark ediliyor karinda çok zor gorunuyor zaten belli buyumesi lazim kesenin filan

Kese yuvarlak gibi görümüyor bende ondan biraz şüphelendim
Ben 3 4haftalikken kesem normal şekilde çikmamişti ultarasonda doktorum beni uzmemek için bana soylemedi ama hastanede çalişan yakinim soyledi kesenin formu iyi gozukmuyor doktorum muhtemelen gelişimi durmuşdur dedi kahverengi lekelenmelerimde vardi bu onceki ultrason kagidimdaydi yeniden girdim ama artik 4 5 haftalik ve kese yuvarlakdi gelişimi devam ediyordu yani doktorda şaşirdi umudunu kayb etme bazen goruntu öyle çika biliyormuş

Evet biz de vajinal ultrason ile zar zor görebildik ama benim değerim çok daha yüksekti. Vajinal ultrasondan önce o yüksek değerle hiçbir doktor karından göremedi.
Belkide bebegin yerleşimindende kaynakli ola biliyor bazen öyle bir yere tutunuyorlarki ultrason zorlaniyor ama onemli olan saglikli olmasi bende zayifim ama hep vajinalden iyi gozukuyor ama ilk gebelikde vajinalden hic bakmaya gerek olmadi mesela

Belkide bebegin yerleşimindende kaynakli ola biliyor bazen öyle bir yere tutunuyorlarki ultrason zorlaniyor ama onemli olan saglikli olmasi bende zayifim ama hep vajinalden iyi gozukuyor ama ilk gebelikde vajinalden hic bakmaya gerek olmadi mesela
Hangisini kese olarak görüyorsunuz siz belki sağdakini kese anladınız . Sol üstteki küçük kese

Bende 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim 6.haftada doktora gidcm kese ve kalp atışı için inşallah sağlıkla ilerleriz hepimiz🤲🥰

Back
X