Merhaba kızlar Sat a göre 5+5 hamileyim hem keseyi gördük hem minigimi 11 mm kese boyutum çıktı sizce normal mi ? Kalp atışı için ufak dediler daha 1 hafta sonra çağırdılar .
Merhaba canım öncelikle Allah kucağına almayı nasip etsin
Keşke buraya değil de doktoruna sorsaydın kese boyutun normal mi diye çünkü bizler ne desek tatmin olmayacaksın kafanda hep soru işareti kalıcak..
Bence normaldir anormal bir durum olsaydı (ki olmasın) doktorun sana açıklamayı yapardı.
Kalp atışı için 2-3 hafta içinde çağırması gerek sana söylemiştir doktorun..
Merhaba canım öncelikle Allah kucağına almayı nasip etsin
Keşke buraya değil de doktoruna sorsaydın kese boyutun normal mi diye çünkü bizler ne desek tatmin olmayacaksın kafanda hep soru işareti kalıcak..
Bence normaldir anormal bir durum olsaydı (ki olmasın) doktorun sana açıklamayı yapardı.
Kalp atışı için 2-3 hafta içinde çağırması gerek sana söylemiştir doktorun..
Merhaba devlete gittim bunda pek ilgilenmiyor o yüzden buraya yazdım tam 5 haftalık iken özel doktoruma gittim o zaman gördük keseyi ve bebeği oda pazartesi günü tam 6 arti 3 te çağırdı bizi kalp atışı icin
Kendi doktorunuz daha iyi bilir bazı doktorlar sanki zorla bakıyorlar insanı sinir ediyorlar
Kendi doktorunuz tam zamanında çâğırmış telefonunuzla kalp atışını videoya alabilirsin çok heyecanlı birşey sizi bekliyor pıt pıt pıt
Kendi doktorunuz daha iyi bilir bazı doktorlar sanki zorla bakıyorlar insanı sinir ediyorlar
Kendi doktorunuz tam zamanında çâğırmış telefonunuzla kalp atışını videoya alabilirsin çok heyecanlı birşey sizi bekliyor pıt pıt pıt