gebelik kesemi göremediler

niday

Guru
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2011
286
1
316
Diğer
arkadaşlar ne olur yardım edin 4+3 haftalik hamileyim bu gün dr gittim gebelik kesemi göremedi beta hcg 1400 çıktı iki gün sonra tekrarlanacak dış gebelik olma ihtimali var dedi çok üzgünüm yardım edin ne olur dua edin bana

1400 değerle görünmemesi çok normal benimde 1500ken görünmemişti gebelik haftanda küçük zaten benim 5+4tü galiba kese ve kalp atışını görmüştük endişelenme lütfen
değerin gayet güzel bence niçin dış gebelik riski var dedi anlayamadım inşallah keseyide kalp atışınıda görürsünüz.

canım çok sağol bu değerle kesenin görünmesi gerekirdi dedi dr birde vajinal ultrasonla baktı bekliycez takip edicez dedi ama dış gebelik ihtimalinin üstünde durdu...keseyi göremediklerinde sizin değeriniz kaçtı ve ne kadarlıktı beni biraz olsun rahatlattınız teşekkür ederim

1500 çıktığında 4+2 yada 3tü karından baktı ve göremedi ultrasona girmedende görünmez ama yinede bakalım demişti günaşırı ikiye katlaması gerekiyor bi tekrar baktır bakalım inşallah herşey yolundadır

evet arkadaşın dediği gibi iki gün önceki hcg değerin kaçtı ben yaşadım dış gebelik eğer değerin ikiye katlamıyorsa birz problem oluyor..

evet arkadaşın dediği gibi iki gün önceki hcg değerin kaçtı ben yaşadım dış gebelik eğer değerin ikiye katlamıyorsa birz problem oluyor..

iki gün önce baktırmadım dün normal muayene için gittim yalnız alttan göremeyince dr bu değerle görmem gerekirdi dedi ne yapacağım uyku bile uyuyamıyorum

sizin dış gebelik olduğunu nasıl anladılar ve ne uygulandı lütfen yardım edermisiniz

benim bildiğim bhcg değeri 3000 lerin altında ise kese görünmez... biraz daha bekleyin... erken henüz...ben 5 hafta 4 günlükken gitmiştim ve görmüştük...daha önce gitmemiştm doktora... özellikle bira beklemiştim... 10 gün gecikme olunca gitmiştim...

tatlım benimkan değerim pozitif olduğu halde 5+3 te bile göremedi. tam 6 haftalıkken göründü kese. geç döllenme olmuş deyip 10 gün ileri tarihe attı sat ımı. adet düzensizliğin falan varsa seninde geç döllenme olmuş olabilir. hemen moralini bozma.

bilemiyorum arkadaşlar sadece çok şaşkınım dondum kaldım ağlayamıyorum bile ya gerçekten dış gebelikse ne yapacağım üniversite hastanesine mi gitsem birde orda baksalar

tatlım benimkan değerim pozitif olduğu halde 5+3 te bile göremedi. tam 6 haftalıkken göründü kese. geç döllenme olmuş deyip 10 gün ileri tarihe attı sat ımı. adet düzensizliğin falan varsa seninde geç döllenme olmuş olabilir. hemen moralini bozma.

5+3 ken kan testin kaç çıkmıştı

5+3 ken kan testin kaç çıkmıştı

ben oran baktırmamıştım canım. sadece negatif pozitife bakıldı. doktorumda keseyi göremeyince keşke oranına bakılsaydı demişti. ama rahim duvarın çok kalınlaşmış %99.99 hamilesin demişti. bildiğim kadarıyla dış gebelik vajinal ultrasonla erkenden belli oluyor. göremediyse inş. öyle bişey yoktur. yüreğini ferah tut. inş. kese görünür.

iki gün önce baktırmadım dün normal muayene için gittim yalnız alttan göremeyince dr bu değerle görmem gerekirdi dedi ne yapacağım uyku bile uyuyamıyorum

erken gidince böyle oluyor. tamam hevesin var ama keşke biraz bekleseydin. şimdi bu bikaç gün sana kabus gibi gelecek. bebek varsada stresten gelişmeyecek.bu kadar erken gitmene ne gerek vardı canım. daha önce boş gebelik geçmişi olanların erken gitmesi gerekiyor ya , seninde öyle bi geçmişin mi var.
mesela benim mol geçmişim var. şimdi hamileyim 7+5 te gitmeyi düşünüyorum. moralimi bozamam ... sıkıntı çıkarsa o gün öğrenir, gereken yapılır.
bide bu kadar erken gebelikte neden vajenultrasonu seçiyorsunuz. ben kaç dr a gittiysem erkenden gelmeyin 1-2 hafta sonra gelin vajenden bakmayalım falan demiştir...anlamadım belkide çok sağlam gebelik geçirecekken , evhamlarla sağlıksız bişekilde sonlandıracaksın gebeliğini....daha çok küçüktür o kese, görülmez yani... geçmiş olsun

bilemiyorum arkadaşlar sadece çok şaşkınım dondum kaldım ağlayamıyorum bile ya gerçekten dış gebelikse ne yapacağım üniversite hastanesine mi gitsem birde orda baksalar

ben kısaca anlatayım.

öyle hemen dış gebelikmi die karar verilmiyo.
biraz bekliyorsun, 6-7 hatta 8 hafta, kese gözükmezse tüplere yerleşip yerleşmediği incelenio, tüplerdeyse bi operasyonla boşaltılıyor. tabi tüpün hasar görmeside muhtemel
eğer kese görülürse içinde kalp atışı yoksa
kan testi yaparlar 2 günde bir değer 2 ye katlamıyorsa yada düşüyorsa maalesef boş gebelik teşhisi koyarlar, bi müddet zaman verirler çünkü zehirleme ihtimalide olabilir.bu zamanı çok uzun tutmazlar.

boş gebelik böyle bişey....

ama dediğim gibi çok erken gitmişsin.telaşa gerek yok . yaşayan biri olarak rabbim kimömseye yaşatmasın, ama olacaksada bunada şükür demek en iyisi

Canım benim keseyi 5+5 te gördü karından ultrasonla... kendini çok strese sokma... bu durum da çok zararlı... bak benim bundan önceki bebeğim düşük olmuştu... bu hamileliğimi de kendime kabusa çevirmiştim ki dün kendime geldim artık... öyle saatleri sayarak zaman geçmez... sabır lazım ve Allah'a sığınmak lazım... benim de henüz bebişimin kalp atışları görünmedi ve 2 hafta sonra gel dedi bana... Ben delirecektim zaman geçmiyor diye ama baktım ki böyle yapınca elime hiçbir şey geçmiyor... senin değerin de çok düşük değil.. bak 5+3 te görememiş ya, bunu hiç dert etm çünkü o değer ve kesenin durumu sabahtan akşama kadar bile o kadar değişiyor ki... belki şimdi 2 katına çıkmıştır belki kese bile görünüyordur... hem diğer arkadaşlarıma da katılıyorum geç döllenme de olabilir... 2 gün bile geç yumurtlamışsan eğer bu çok şeyi değiştirir... senin için dua edicem canını sıkma tamam mı :(

arkadaşlar ne olur yardım edin 4+3 haftalik hamileyim bu gün dr gittim gebelik kesemi göremedi beta hcg 1400 çıktı iki gün sonra tekrarlanacak dış gebelik olma ihtimali var dedi çok üzgünüm yardım edin ne olur dua edin bana

Benim de kesem 5+3 ken gözüktü,sabredin bence gözükür,üzmeyin kendinizi...

kızlar mrb ben polıkıstık over hastasıydım suprız bı sekılde hamıle oldugumu ögrendım kan degerım 4600lerde oldugu halde dr göremedı keseyı 5.haftamdayım 3000den snra görulurmus.bana alttan baktı ve gebelıgın normal oldugunu söyledı kahverengı akıntım oluyordu ona karsılık progestan verdı agrılarım oluyor ama endıselenmıyorum hep yatyorum hayrlısıyla 12 haftayı atlatsam rahatlıcam

evet gebeliğim sonlandırıldı arkadaşlar maleseffff şimdi beta hcg ne kadar yükseldi diye değilde ne kadar düştü diye takip ediyorum

Back
X