Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet arkadaşın dediği gibi iki gün önceki hcg değerin kaçtı ben yaşadım dış gebelik eğer değerin ikiye katlamıyorsa birz problem oluyor..
evet arkadaşın dediği gibi iki gün önceki hcg değerin kaçtı ben yaşadım dış gebelik eğer değerin ikiye katlamıyorsa birz problem oluyor..
sizin dış gebelik olduğunu nasıl anladılar ve ne uygulandı lütfen yardım edermisiniz
tatlım benimkan değerim pozitif olduğu halde 5+3 te bile göremedi. tam 6 haftalıkken göründü kese. geç döllenme olmuş deyip 10 gün ileri tarihe attı sat ımı. adet düzensizliğin falan varsa seninde geç döllenme olmuş olabilir. hemen moralini bozma.
5+3 ken kan testin kaç çıkmıştı
iki gün önce baktırmadım dün normal muayene için gittim yalnız alttan göremeyince dr bu değerle görmem gerekirdi dedi ne yapacağım uyku bile uyuyamıyorum
bilemiyorum arkadaşlar sadece çok şaşkınım dondum kaldım ağlayamıyorum bile ya gerçekten dış gebelikse ne yapacağım üniversite hastanesine mi gitsem birde orda baksalar
arkadaşlar ne olur yardım edin 4+3 haftalik hamileyim bu gün dr gittim gebelik kesemi göremedi beta hcg 1400 çıktı iki gün sonra tekrarlanacak dış gebelik olma ihtimali var dedi çok üzgünüm yardım edin ne olur dua edin bana