gebelik keseniz yuvarlak mı yoksa oval mi?

nazendeeee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2014
288
19
48
35
İzmir
merhaba kızlar ben bugün 7+4 oldum ama 6. haftamda baktırdığım ultrasonumda gebelik kesem tam yuvarlak değilde oval şeklinde. bebeği ve kalp atışlarını gördük. böyle birşey yaşayan var mı?

Son düzenleme:
bende 6+1 de ultrasona girdim benim kesemde ovaldi ama dr.um hersey yolunda diyince cok kafama takmadim su an 9. haftamdayim

bende 6+1 de ultrasona girdim benim kesemde ovaldi ama dr.um hersey yolunda diyince cok kafama takmadim su an 9. haftamdayim

çok sevindim ya Allah sağlık versin. benimde böyle fasulye gibi oval görünümdeydi doktorum birşey söylemedi ama haliyle insan tereddüte düşüyor:) bende 8. haftamdayım:)

çok sevindim ya Allah sağlık versin. benimde böyle fasulye gibi oval görünümdeydi doktorum birşey söylemedi ama haliyle insan tereddüte düşüyor:) bende 8. haftamdayım:)

merak etme canım benimde şimdiye kadar girdigim tüm ultrasonalrda oval görünüyor. 15. haftamdayım

Âmin canım bu arada iki prensdenn sonra prensesim geliyor ❤️❤️❤️❤️

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

20. Haftayı doldurduk maşallah herşey yolunda kuzum artık oynuyor çok net ❤️ sizler nasılsınız

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

benim bebisimde 14 haftalik oldu cok sukur durumu gayet iyi hamileligim kramplar disinda cok rahat geciyor ama hala cinsiyetini ogrenemedim hareketlerinide hissedemiyorum henuz bazen hamile oldugumu bile unutuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…