Gebelik kesenizi ne zaman gördünüz? Ve kalp atışını ilk ne zaman duyabildiniz?

5+3 haftalık benim de. Beta HCG 892 . Doktorum keseyi ancak 1 hafta sonra görebileceğini söyledi. 15 güne kadar da ancak kalp atışını duyabiliriz dedi. Sabırsızlıkla bekliyorum 🤲🏼
Evet kese için bhcg minimum 1000 olmalı demişti doktorum inşallah mutlu haberler alırsın canım ben de cuma günü gideceğim kalp atışını duymak için inşallah mutlu haberlerle döneriz 😍🤲🏼

Bugün ilk defa ultrasona girdim adet tarihime göre 6+4 hamileyim ultrasonda 7+3 göründü ama kese var bebek görünmedi kese 25 mm boyu doktor daha çok yeni o yüzden on gün sonra tekrar gel ozaman görünmesi lazım dedi ama yinede kafamda sorular var birde kese uzun yuvarlak değil böyle birşey yaşayan varmı
Çok bilgili değilim ama olabilir ultrasonla baktıklarında bastırıyorlar ve şekil farklı görünebilir. Buna çok takılma canım. İnternette ki bilgilerle de çok kafanı bulandırmak. Doğru yanlış bir sürü bilgi var.

Bence bu haftalar çok erken. Çünkü bazen geç döllenme oluyor vs ve tekrar gitmek gerekiyor. gereksiz üzülmek de var işin ucunda. Ben hamile oldugumu adetim gecikmeden biliyordum. (yerleşme kanaması gördüm) Sonra gecikmesini bekledim ve test yaptım. Pozitif çıktı. Ama kalp atışı da duymak istedim o yüzden 8. haftayı bekledim. Hem kese gördüm, hem yolk vardı hem bebek hem de kalbini duymuş oldum. Zaten ancak 6. ve 8. haftalar arası kimyasal mı, dış mı vs anlayabiliyorsunuz. Ki bazen kalbi 10. haftaya kadar bekleyelim diyen doktorlar var. Insan heyecanlanıyor tabii ama 4. haftada çok bişey görünmeyebilir.
Yazıyı okuyunca bir ümitlendim ya hayırlısı. Ben bugün 7+2 de gittim doktor kese bebek var ama ne karından ve vajinal kalp sesi duyamadık. Doktorda çok ümit vermek istemem kan testi olsun ama düşükle sonuclancak muhtemelen dedi. Bebek küçük çok gelişmemiş gibi dedi. Ama nokta gördük kese içinde. Bende yerleşme kanaması görüp adet gecikmesinin 2. Gününde pozitif görmüştüm. Bugün beta değerim; 21468 çıktı. Kimisi normal artmış dedi kimisi az dedi. En son 28 Mayıs’ta betam 832 idi. Pazartesi başka bir doktora daha gideceğim hayırlısıyla 8+1 olacak. Kan testinde geri kaln hersey normal çıkmış ama doktor daha betayı yorumlamadı. Sağlıklı ve hayırlısı olsun insallah.

Yazıyı okuyunca bir ümitlendim ya hayırlısı. Ben bugün 7+2 de gittim doktor kese bebek var ama ne karından ve vajinal kalp sesi duyamadık. Doktorda çok ümit vermek istemem kan testi olsun ama düşükle sonuclancak muhtemelen dedi. Bebek küçük çok gelişmemiş gibi dedi. Ama nokta gördük kese içinde. Bende yerleşme kanaması görüp adet gecikmesinin 2. Gününde pozitif görmüştüm. Bugün beta değerim; 21468 çıktı. Kimisi normal artmış dedi kimisi az dedi. En son 28 Mayıs’ta betam 832 idi. Pazartesi başka bir doktora daha gideceğim hayırlısıyla 8+1 olacak. Kan testinde geri kaln hersey normal çıkmış ama doktor daha betayı yorumlamadı. Sağlıklı ve hayırlısı olsun insallah.
Ve sonu malesef kürtaj çok üzgünüm.

5+3 haftalık benim de. Beta HCG 892 . Doktorum keseyi ancak 1 hafta sonra görebileceğini söyledi. 15 güne kadar da ancak kalp atışını duyabiliriz dedi. Sabırsızlıkla bekliyorum 🤲🏼
Merhaba ben 5 hafta 1 de keseyi gördük ama kalp atışı falan duyulmadı haftaya gel dedi siz duydunuz mu

Birde ben en son 10 Haziran d beta verdim 4175 çıktı 4 haftalıktı o zaman yarın bi daha beta vericem 5+4 beta kaçlarda çıkması gerek

Back
X