GEBELİK KESESİ 20.6 mm AMA BEBİŞ YOK ;(

NuRDAn_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2011
615
48
73
33
merhaba arkadaşlar;
geçen hafta doktora gittiğimde hamile olduğumu öğrendim.lakin normal adet kanamam bir hafta öncesinden oldu sadece 2 gün sürdü ve bitti.bende sırf bu nedenle kontrol için gittiğimde öğrendim hamile olduğumu.doktor 'düşük tehdidi olabilir kanama dedi.ama bebeğin sağlam hersey normal dedi.sonra bana progestan ve folik asit verdi.haftaya gel kalp atışını duyarız dedi.Of bugün gittim ve duyamadım cokta ağladım korkudan 10 gün sonra tekrar gideceğim ve eğer duyulmazsa müdahele edecekmiş
gebelik kesem 20.6 mm...haftamı bu kargasadan dolayı hesap edemedim (
başına benzer olay gelen varsa yardım etsinn

cnm üzülme karamsar olma .. iyi düşün iyi olsun başımaböyle bişey gelmedi ama dua et moralini bozma

Allah yar ve yardımcın olsun inş .. her 2 durumda da hayırlısını dile.. ama moralini yine de bozma lütfen ..:)

şöyle düşün saglıksız sperm ve yumurtadan olusunca bu sekılde olabılıyor ya keseyı alıyorlar bos gebelıkse yada kurtaj yapıyorlar şükret ki başında böyle birşey olsun 3 ay bu sekılde olup sonlandırılan gebelıkler var ama sen yınede umudunu kaybetme 6 haftalıktan sonra duyulabılıyor kalp atısları dıye bılıyorum ben ıyı dusun kı ıyı olsun

Moralini bozma canim benim herkesin durumu ayri ama ayni durumu ben 2hafta oncesi yasadim ultrasyona girdim bebegin kalbini gordum 10 haftalik su gibi bir sey geldi tedirgin oldum arkasina kan geldi ama acik pempe sonra cogaldi ayni adet gibi hastaneye gittim bebek yok dediler sok oldum isin kotu tarafi bebegin ultrasyon fotosunuda vermislerdi onu aldim yinede doktorlar supheyle baktilar bebek dustumu dediler ama dusmedi cunku gayet dikkatle izledim hani duserse haberim olsun diye birsey bulamayinca taslasmis dediler ayni senin durumunu bir arkadasim yasadi bak onun gebeligi 6 aylik ikizlere hamile gayet normal gidiyor insallah yaradan yardimcin olur ve butun dualarimiz seninle

aynı şeyi bende yaşadım 6.haftada kese boş dedi doktor allahtan araya bayram girdide kürtajı bayram sonuna bıraktı bayramdan sonra gittim yani 1 hafta sonra kalp atışı vardı yani kese boş falan değildi ben yinede o bebeğimi kaybettim 10 kaftalıkken kalbi durdu ama bende kan pıhtılaşması var sebebi o allahtan umut kesilmez içini ferah tut

bende beklemek istiyorum ancak eşim zehirlenmemden korkuyor.yinede direnip bekleyeceğim.haftaya birde devlet hastanesinde muayene olacağım.bana umut verdi yazın çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…