gebelik kesesi aşağıda olan yada bu konuda bilgisi olan var mı?

aresim

prensesim ben !
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2008
362
3
96
42
Samsun
merhaba arkadaşlar
ben 5 hafta 2 günlük hamileyim dün dr.a gittik eşimle ve dr.um kesenin düzensiz olduğunu aşağıda olduğunu bununda düşük riskinin olduğunu söyledi bende karın ağrılarımın olduğunu söyledim bu düşük riskini çoğaltırmış..benim ağrılarım adet olcakmışım gibi devam ediyor yatak istirahati verdi 2 hafta sonra gideceğiz ama meraktan ölüyorum bu durumun düzelebilme olasılığı nedir benim durumumu yaşayan arkadaslar var mı lütfen bildiklerinizi benimle paylaşın..şimdiden hepinize teşekkürler..

merhaba arkadaşlar
ben 5 hafta 2 günlük hamileyim dün dr.a gittik eşimle ve dr.um kesenin düzensiz olduğunu aşağıda olduğunu bununda düşük riskinin olduğunu söyledi bende karın ağrılarımın olduğunu söyledim bu düşük riskini çoğaltırmış..benim ağrılarım adet olcakmışım gibi devam ediyor yatak istirahati verdi 2 hafta sonra gideceğiz ama meraktan ölüyorum bu durumun düzelebilme olasılığı nedir benim durumumu yaşayan arkadaslar var mı lütfen bildiklerinizi benimle paylaşın..şimdiden hepinize teşekkürler..

Merhabalar öncelikle bende 6-7 haftalık hamileyim ve doktor banada gebelik kesesinin aşşağıda olduğunu düşük tehlikesi olduğunu söyledi bende korkuyorum bundan önce bir düşük yaptım ve kürtaj oldum çok kötü bir duyguydu.hemen peşine daha adet görmeden rabbim tekrar hamilelik nasip etti,bundada doktorun böyle söylemesi beni çok endişelendirdi,neyapalım herşey olucağına varacakk bekleyip görücez yapabileceğimiz bişey yok...

benimde sorunum aynı 8 haftalık hamıleyım acaba sizinkiler düzeldimi arkadaslar merak ettım doktr banada 3 ay doldurmalısın dedı düşük tehlıkem var dıye dınlenıp yatıyorum sizin durumunuz ne oldu acaba bana bı cevap verrmısınz

benimde sorunum aynı 8 haftalık hamıleyım acaba sizinkiler düzeldimi arkadaslar merak ettım doktr banada 3 ay doldurmalısın dedı düşük tehlıkem var dıye dınlenıp yatıyorum sizin durumunuz ne oldu acaba bana bı cevap verrmısınz

canım hamileliğimi ilk öğrendiğimde doktorum bana da kesen aşağıda düşük tehtidi var dedi. her kontrolümde kanaman oluyormu kanaman oluyormu dedi durdu.ama bende hiç kanama olmadı Allahıma şükürler olsun.Allaha her zaman dua ettim.her kontrolümde tansiyonlarım düşüyor kalbim nasıl çarpıyordu anlatamam.ilk 3 ay gerçekten önemli çok dikkat et kendine ben hiç bir iş yapmadım. ev temizliği vs.eşim sağolsun çok destekti bana. şimdi 24 hatalık olduk. hala daha soruyor doktorum ama Allaha şükür kanamam yok. Ancak başka başka sorunlar çıkıyor bende de kan pıhtılaşmasına eğilim çıktı kan akışım normal edğil bebeğim çok fazla beslenemiyor. Allahım oğlumu bana bağışlasın inşallah.çok zor günler geçiriyorum. benim için dua edin ne olursunuz. Erken doğum riskim var ama ben bebeğimi zamanınında sağlıklı küveze falan girmeden doğurmak istiyorum. Allahım bana ve eşime acı yaşatmasın inşallah

canım akfin inşallah sağsalim kavusursun bebeğine dualarımız herkes için rabbım herkesin bebeğini korusun kucagına almayı nasip etsin benimde kanmm olmadı bebeğimde bıraz yukarı çıkmış şükürler olsun bugun 3 aya grdım zaten inşllh hepimiz için hersey ii olur hakkımızda hayrlısı...

merhaba arkadaşlar
Keseniz sonradan duzeldi mi .

Back
X