Gebelik Kesesi Boyutu

s-ipahi12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2018
77
48
88
35
Merhaba Bayanlar son regl tarihim 7 Kasım test ile hamile olduğumu ogrendim hafif lekelenmelerim oluyor dün kese gördük fakat bebek gözükmedi kese boyutu 0.54cm geç döllenme mi diye düşünüyor doktorda tarihe göre 7+0 böyle bir durum yaşayan oldumu aranızda acaba

Merhaba canım bende 7+4 deyken ilk kontrolümde kese ve yolk kesesi görünmüştü bebeği göremedi doktor 3 gün sonra tekrar gittiğimde oluştuğunu gördük

ilki bebeği görmediğimiz ultrason
İkinciside 3 gün sonraki ultrason resmi

Eklentiler

• IMG_0536.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 135
  • IMG_0537.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 94
Merhaba bende 5 gün arayla bu fotoğraflar var içinde birşey gözükmüyor 0.54 cm mis kese boş kese mi diye aklımdan geciyor

Canım ben sana bir şey sormak istiyorum dün doktora gittim 6+2 kese ve yolk kesesi gözüktü sağlıklı bir gebelik dedi adet tarihime göre 5 haftalık ama kese 6 haftalık cumartesi günü tekrar çağırdı bebek ve kalp atışı için biraz huzursuzlandım ya daha önce iki kürtajım var o yüzden

Bana verdiği ultrason

Eklentiler

• IMG_20231225_154333.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 130
Merhaba bende 5 gün arayla bu fotoğraflar var içinde birşey gözükmüyor 0.54 cm mis kese boş kese mi diye aklımdan geciyorEki Görüntüle 3358614 Eki Görüntüle 3358615
Kesen çok küçükmüş kaç haftalık kese dedi bende boş gebelik geçirdim doktor sekiz haftaya kadar bekle dedi sekiz haftalık.oldum.bos olduğu kesinleşti kürtaj oldum sende kendini strese sokma bekle inşallah gözükür bebiş ben sağlıksız gebelik olduğunu anlamıştım kırmızı lekelenmem olmuştu yedi haftalık olucaktim o zaman biliyor dum.sagkiksizdi

Benimde şuan lekelenmem var bacaklarıma doğru ağırlık gibi ağrı var kahverengi şuan anlamadım bende herşey nasip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…