Merhaba Bayanlar son regl tarihim 7 Kasım test ile hamile olduğumu ogrendim hafif lekelenmelerim oluyor dün kese gördük fakat bebek gözükmedi kese boyutu 0.54cm geç döllenme mi diye düşünüyor doktorda tarihe göre 7+0 böyle bir durum yaşayan oldumu aranızda acaba
Canım ben sana bir şey sormak istiyorum dün doktora gittim 6+2 kese ve yolk kesesi gözüktü sağlıklı bir gebelik dedi adet tarihime göre 5 haftalık ama kese 6 haftalık cumartesi günü tekrar çağırdı bebek ve kalp atışı için biraz huzursuzlandım ya daha önce iki kürtajım var o yüzden
Canım ben sana bir şey sormak istiyorum dün doktora gittim 6+2 kese ve yolk kesesi gözüktü sağlıklı bir gebelik dedi adet tarihime göre 5 haftalık ama kese 6 haftalık cumartesi günü tekrar çağırdı bebek ve kalp atışı için biraz huzursuzlandım ya daha önce iki kürtajım var o yüzden
Kesen çok küçükmüş kaç haftalık kese dedi bende boş gebelik geçirdim doktor sekiz haftaya kadar bekle dedi sekiz haftalık.oldum.bos olduğu kesinleşti kürtaj oldum sende kendini strese sokma bekle inşallah gözükür bebiş ben sağlıksız gebelik olduğunu anlamıştım kırmızı lekelenmem olmuştu yedi haftalık olucaktim o zaman biliyor dum.sagkiksizdi