Gebelik kesesi düşer mi ?

Brlm00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2016
705
334
53
Zaten surekli yaziyorum buraya.. kanamam hala devam ediyo az once dr.dan geldim baska doktora gittim bu kez oda keseyi goremedi :KK43: lavaboya gittigimde ici bos sulu nohut kadar bi baloncuk gormustum inceledim acaba kesemiydi bilemiyorum bu kadar kolay dusebilirmi :KK42: kan verdim 1 saate sonuc cikcak rabbim hayırlısını verir insallah cok uzgunum :KK43: ayın 30unda hcg sonucum 258 cikmisti bu doktorda ona nasil gebelik diyebiliyo diger dr falan dedi kafam cok karisik

geçmiş olsun bilgim yok inşallah bişi olmamıştır.

Evet gebelik kesesi düşer canim (saglikci olarak konusuyorum)insaallah öyle değildir.. ağrı sancı oldu mu o sırada ve kanama??

Gebeligini erken ogrenmişsin canim...
Gorememeleri gayet normal...
Yogun bi kanaman yoksa lekelenme olarak varsa buyuk ihtimal yerlesme kanamasi yasiyor olabilirsin canim...
Saglicakla kucagina alman dilegiyle ♡ :)

Evet gebelik kesesi düşer canim (saglikci olarak konusuyorum)insaallah öyle değildir.. ağrı sancı oldu mu o sırada ve kanama??
Bugun kanamamin 3. Gunu ilk gunu gordum o ici su dolu nohut kadar baloncugu kasik ve bel agrim var kanamamda devam ediyo

gebelik kesesi çokküçük gebeliklerde hafifi karın ağrısı ve kanamayla düşebilir. ki bu şanslı olduğun anlamına gelir. kürtajdan 1000 kez iyidir. ve 2. gebelik için uzun beklemene gerek olmaz.

Üzülme öyle olduysa çünkü bu kadar erken dusuklerin sebebi genetik bozukluklardan kaynaklanıyor. Hayırlısı olsun hakkinizda

Gebeligini erken ogrenmişsin canim...
Gorememeleri gayet normal...
Yogun bi kanaman yoksa lekelenme olarak varsa buyuk ihtimal yerlesme kanamasi yasiyor olabilirsin canim...
Saglicakla kucagina alman dilegiyle ♡ :)
Dr. Gunde 3 pedi gecmezse bisey olmaz dedi benimde gecmiyo ama kucuk ici su dolu kese gibi bisey dusurdum bugunde dr. Keseyi goremeyince iyice korktum yoksa bende yerlesme kanamasi diye kendimi teselli ediyodum

Bugun kanamamin 3. Gunu ilk gunu gordum o ici su dolu nohut kadar baloncugu kasik ve bel agrim var kanamamda devam ediyo
Canım keşke şu an hastanede bi gözetim altına alsalardi doktora da söyledin mi bunu acilden giriş yapın istersen ağrıların kasılma ve kramp seklindeyse zaten usg de kese görülmezse kanamanın da yoğunluğuna göre doktorun birşey söylemesi lazım

gebelik kesesi çokküçük gebeliklerde hafifi karın ağrısı ve kanamayla düşebilir. ki bu şanslı olduğun anlamına gelir. kürtajdan 1000 kez iyidir. ve 2. gebelik için uzun beklemene gerek olmaz.
Haklısın kurtajdan daha iyi bu sekilde dusurmek egerki dusen oysa ama insallah o degildir :(

6 haftalikken görüldü benim kesem..sen şu an tam 4. Haftandaysan hcg değerlerine bakılsın bi InsaAllah birşey yoktur kötü düşünme kese düşer ama sende öyle olucak diye birşey yok

O zaman doktorun dediği gibi direkt gebelikten bahsedilmez.
Gebelik var demek için 2 günde bir ikiye katlandığını görmek gerekir.
258 degere 15 gunluk gebelik var demisti 2 gunde bir tekrar etmem gerektigini soylemedi gec ogrendim ve yeni yaptirdim :(

258 degere 15 gunluk gebelik var demisti 2 gunde bir tekrar etmem gerektigini soylemedi gec ogrendim ve yeni yaptirdim :KK43:

258 hcg tabiki gebeliğe işaret ama önemli olan değerin katlanıp katlanmamasıdır.
İnşallah değeriniz yükselmiştir ve bir sorun yoktur.
Bize de haber verin.

258 hcg tabiki gebeliğe işaret ama önemli olan değerin katlanıp katlanmamasıdır.
İnşallah değeriniz yükselmiştir ve bir sorun yoktur.
Bize de haber verin.
379 çikti henuz gostermedim dr a ama cok sagliksiz :( aradan iki hafta gecmesine ragmen yukselmemis

Back
X