gebelik kesesi etrafında kanama:(((((((

laleinuman

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2012
221
0
46
İstanbul
arkadaşlar öncelikle merhaba. Ben 8 haftalık hamileyim.Aslında herşey yolunda gidiyordu ama geçen hafta kese dışında kanama olduğunu söyledi doktor az da olsa düşük riski var dedi progestan hap verdi dün de iğnesini vurdu çok üzgünüm ya bebeğime birşey olursa onu kaybedersem:(( sizin aranızda böyle bir sıkıntı yaşayan varmı çok üzülüyorum:(

kese dışı kanama bi yakınımda oldu ona doktor çok hareket etmemesini ve yatmasını tavsiye etmişti. bir müddet sonrada kendiliğinden geçti.şimdi 3 aylık sağlıklı bir kızı var. sizde kendinize dikkat edin. inş.hiçbirşey olmaz.

inşallah ben de 1 hafta dinlenebildim sonra tekrar işe gelmek zorunda kaldım ama mümkün olduğunca kendimi yormuyorum. inşallah bir sıkıntı olmadan kucağıma alırım çok teşekkürler

Çok geçmiş olsun. bende oğlumda aynı durumu yaşadım. Hemen tıpa gittik. Serum yedim gece boyunca.. 4-5 gün sanki regl olmuşum gibi kanamam oldu. 1 ay boyuncada yattım ayağa tuvalet ve banyo haricinde kalkmadım. Şimdi allah bağışlasın oğlum 2 yaşına girecek :) Moralini yüksek tut..

arkadaşlar öncelikle merhaba. Ben 8 haftalık hamileyim.Aslında herşey yolunda gidiyordu ama geçen hafta kese dışında kanama olduğunu söyledi doktor az da olsa düşük riski var dedi progestan hap verdi dün de iğnesini vurdu çok üzgünüm ya bebeğime birşey olursa onu kaybedersem:(( sizin aranızda böyle bir sıkıntı yaşayan varmı çok üzülüyorum:(

Merhaba,ben de 6 haftalıkken senin yasadıklrının aynını yaşamıstım şimdi cok şükür geçti.benim biraz kanamam da olmuştu.doktor yatmamı söyledi ve progynex igne verdi.25 tane igne oldum en sonunda popomda yer kalmayinca bıraktık zaten kanama ilk günde durmuştu.tedbir amaçlı vurundum.kese etrafindaki kanama da rahim tarafından emildi yokoldu.sakin ol ben de çok korkmuştum ama hersey kader üzülmek,paralanmak yersiz.bebek sağlıksız oldugu icin de vücut atmaya çalısıyor olabilir. Yada basit bir risktir gelip geçici olan.hamileliğinin ilk üç ayında bunları yasayan çokinsan var.sadece yataktan gerekmedikçe çıkmamaya çalış.

inşallah ben de 1 hafta dinlenebildim sonra tekrar işe gelmek zorunda kaldım ama mümkün olduğunca kendimi yormuyorum. inşallah bir sıkıntı olmadan kucağıma alırım çok teşekkürler

Benimde oldu kanamam canım ama progestan kullanınca geçti birde ıstırahat verdi doktor ilişki yasak dedi çalışsaydım rapor verecekti keşke bir rapor alsaydın :26:Dua et bol bol birde kendini yorma hiç Allahın izniyle birşey olmaz inşallah

Çok geçmiş olsun. bende oğlumda aynı durumu yaşadım. Hemen tıpa gittik. Serum yedim gece boyunca.. 4-5 gün sanki regl olmuşum gibi kanamam oldu. 1 ay boyuncada yattım ayağa tuvalet ve banyo haricinde kalkmadım. Şimdi allah bağışlasın oğlum 2 yaşına girecek :) Moralini yüksek tut..

Allah bağışlasın canım inşallah ben de kucağıma alırım hayırlısıyla.benim dışarıdan kanamam hiç olmadı sadece içerde var dedi doktor pazartesi günü kontrole gidicez inşallah güzel haberler alırım...

Merhaba,ben de 6 haftalıkken senin yasadıklrının aynını yaşamıstım şimdi cok şükür geçti.benim biraz kanamam da olmuştu.doktor yatmamı söyledi ve progynex igne verdi.25 tane igne oldum en sonunda popomda yer kalmayinca bıraktık zaten kanama ilk günde durmuştu.tedbir amaçlı vurundum.kese etrafindaki kanama da rahim tarafından emildi yokoldu.sakin ol ben de çok korkmuştum ama hersey kader üzülmek,paralanmak yersiz.bebek sağlıksız oldugu icin de vücut atmaya çalısıyor olabilir. Yada basit bir risktir gelip geçici olan.hamileliğinin ilk üç ayında bunları yasayan çokinsan var.sadece yataktan gerekmedikçe çıkmamaya çalış.

evet doğru söylüyorsun canım kaderimizde ne varsa onu yaşayacağız üzülmek ağlamak bir çare olmuyor ne yazıkki.. pazartesi günü kontrolüm var inşallah güzel bir haber alırım ve sizinle burdan sevinçle paylaşırım

Benimde oldu kanamam canım ama progestan kullanınca geçti birde ıstırahat verdi doktor ilişki yasak dedi çalışsaydım rapor verecekti keşke bir rapor alsaydın :26:Dua et bol bol birde kendini yorma hiç Allahın izniyle birşey olmaz inşallah

evet bize de ilişki yasak bol bol istirahat et dedi ama sadece 1 hafta istirahat edebildim pazartesi gittiğimde hala durum değişmemişse rapor alıcam inşallah

bende aynı sıkıntıyı yaşadım progestan iğne kullanıyodum zaten devam ettik ona ve ürekli yattım ama doktorum süreli yat dememişti kafamı rahatlatmak için yaptım bunu,hamdolsun geçti ama plesentam aşağıda aynı sorunu bidaha yaşamamam için yormamam lazım ve kesinlikle ağır kaldırmayın..bol dua edin.geçmiş olsun

bendede oldu aynı sorun kesede vardı dışa kanama yoktu ilaç filan vermedi ilişkiyi yasakladı istirahat et dedi sonraki kontrolümde herşey normaldi çok şükür dikkat et iş yerindede fazla yorulmamaya bak düzelir inşAllah

bende bu hafta gittiğimde kese etrafını gösterdi "temiz bak,etrafında kanama falan da yok düşük riski gözükmüyor" dedi o kanama düşük riskini temsil ediyor sanırım bence bolbol dinlen ve stres yapma birçok kişi düşük riskli gebelik yaşıyor.benımde bugun kasıklarıma sancılar girdi düşüyor sandım,hiçbir şeyın garantisi yok tabi. inş sağlıklı olur bebişin

merhaba ben 9 yaşında kızı olan 2 yıl önce karnında bebk ölen ve doğal yollarla hamile kalmakta zorlanan bir anneyim:)Tam bu aralar kızıma bir kardeş olsa mı olmasa mı tedavi olsam mı olmasam mı diye düşündüğüm aşamada Rabbim süpriz bir hamilelik hediye etti.ilk 5 hafta çok iyiydim.Fakat sonra kasık ağrılarım oluşmaya başladı.Dr kese etrafında kanama olduğunu ve 1 ay yatıp progestron almamı önerdi.şu an yatışımn 3. günü bu sıcaklarda gerçekten çok zor yatmak.Eşimi ve kızımı tatile gönderdim onlar da benimle beraber eve mahkum olmasın diye yanımda şu an arkadaşım var sağolsun tüm işlerimi o hallediyor.1 ayı gözden çıkardım artık ama 1 ay sonra dr duruma göre evde veya hastnede yatak istirahatine devam edebilir ya da bitirebilir.4 gözle bitmesini bekliyorum hayırlısı bakalım:)bu arada tavsiye edebileceğiniz film ve kitaplara açığım arkadaşlar..

Merhaba, ben de gebeliğimi 5. haftada öğrendim ve doktor kese etrafında kanama var, düşük riski var dedi. O gün sadece keseyi görebildik. İğne vuruldum ve günde üç kez almak üzere progestan verdi. İşten bir hafta izin aldım ve evde sürekli yattım, bir hafta sonra doktora gittiğimde bebeği gördük ve derinden de olsa kalp sesini duyduk. Doktor kese etrafındaki kanama alanının oldukça azaldığını ve işe dönebileceğimi söyledi. Şimdi çalışmaya başladım ama bir sonraki randevu 2 hafta sonra, nasıl bekleyeceğimi bilemiyorum, ister istemez stres oluyor insan:(
sanırım bunun ilacı dinlenme imkanı olan anneler, kanama alanı yok olana kadar evde dinlensinler.

Merhaba arkadaşlar malesef bende aynı durumdayım 10+4 kanamam oldu çok korktum hemen doktora gittik kesenin altında kanama gözüktü hem iğne hemde hap verdi evden çıkma dedi 10 şubatta kontrolümüz umarım o zamana kadar geçmiş olur :(

Merhaba arkadaşlar malesef bende aynı durumdayım 10+4 kanamam oldu çok korktum hemen doktora gittik kesenin altında kanama gözüktü hem iğne hemde hap verdi evden çıkma dedi 10 şubatta kontrolümüz umarım o zamana kadar geçmiş olur :KK43:
Benim de vardı kese etrafında kanamam iğne ve progestan ilaç verdi doktorum ama bence en önemlisi istirahatti bebeğini düşün ve ısı gücü kesinlikle boşver .. geçti kanama alanı bende ve suan Allahım in da izniyle yardımıyla 25 haftalik hamileyim bol bol bol bol dinlen ayaklarının altına bir iki yastık bırakıp uzan. Umarım geçer arkadaşım.

Bende 2haftadir kanama var kesenin arkasında çok üzüldüm iğne oluyorum bucpersembe kontrolün var dua edin bitmiş olsun lutfen

Benim de vardı kese etrafında kanamam iğne ve progestan ilaç verdi doktorum ama bence en önemlisi istirahatti bebeğini düşün ve ısı gücü kesinlikle boşver .. geçti kanama alanı bende ve suan Allahım in da izniyle yardımıyla 25 haftalik hamileyim bol bol bol bol dinlen ayaklarının altına bir iki yastık bırakıp uzan. Umarım geçer arkadaşım.

Umarım bizimde geçer canım :( salı günü kontrol var geçmiş olur inşallah çok dikkat ediyorum kalkmıyorum yerimden yeter ki bebeğim bizimle olsun :(

Ne güzel sizler çok şanslıymuşsınız.Tüp bebekle cgh yöntemi ile hamile kalmıştım.BHCG değerlerim çok yüksek olmasına rağmen kesenin hemen arkasından olan kanama bebeğin gelişimini engelledi.Dün bunu öğrendiğimde şok oldum.

Arkadaslar merhaba 8 haftalik gebeyim kese disinda kanama alani oldugunu solefi doktorum dusuk riski var dedi dinlenmemi ve iliskiyi yasakladi simdi progestan ve igne kullaniyorum bu durumda olup saglikli dogum yapan varmi korkuyorum lutfen yazilarinizi bekliyorum

Back
X