Gebelik kesesi gelişmeyen arkadaşlar

Elvinevra

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2016
33
6
1
43
7+2haftalık hamileyim.5 haftalikken kese göründü.6 haftalık bebeğimin kalp atışını duyduk.Fakat doktor kesenin ilk muayenedeki ölçüyle neredeyse aynı dedi.10 gün sonra kont dedi.güvenemedim başka doktora gittim.Malesef aynı cevabı aldım 2 hafta sonra kont.
Arkadaşlar böyle olup sonradan normale dönen gebelik yaşayan varmı .Çok korkuyorum bebeğimi kaybetmekten.

7+2haftalık hamileyim.5 haftalikken kese göründü.6 haftalık bebeğimin kalp atışını duyduk.Fakat doktor kesenin ilk muayenedeki ölçüyle neredeyse aynı dedi.10 gün sonra kont dedi.güvenemedim başka doktora gittim.Malesef aynı cevabı aldım 2 hafta sonra kont.
Arkadaşlar böyle olup sonradan normale dönen gebelik yaşayan varmı .Çok korkuyorum bebeğimi kaybetmekten.

öncelikle hayırlı olsun bebeğin dualarım seninle bende seninle aynı şeyleri yaşadım bundan tam 1 sene önce Rabbim bana nasip etmedi inşallah senin bebeğin güçlüdür ve sana sımsıkı tutunur senin için çok dua edeceğim güzel haberlerini bekliyorum :dua:

İçini ferah tut canımm ilerleyen haftalarda inşallah normale döner sen iyi düşün iyi olsun bol bol su iç kese için

Senin için çok üzüldüm.insallah arkadasım hayırlısı olsun 2 hafta allahın izniyle geçse.
Her hangi bi sebeb bulabildimi doktorlar

İçimi ferah tutmaya çalışıyorumda olmuyor.34 Yaşındayım çok ugraştık olmadı.süpriz geldi.inşallah çok sagol

Back
X