Gebelik kesesi gelişmeyen arkadaşlar

Elvinevra

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2016
33
6
1
43
7+2haftalık hamileyim.5 haftalikken kese göründü.6 haftalık bebeğimin kalp atışını duyduk.Fakat doktor kesenin ilk muayenedeki ölçüyle neredeyse aynı dedi.10 gün sonra kont dedi.güvenemedim başka doktora gittim.Malesef aynı cevabı aldım 2 hafta sonra kont.
Arkadaşlar böyle olup sonradan normale dönen gebelik yaşayan varmı .Çok korkuyorum bebeğimi kaybetmekten.

öncelikle hayırlı olsun bebeğin dualarım seninle bende seninle aynı şeyleri yaşadım bundan tam 1 sene önce Rabbim bana nasip etmedi inşallah senin bebeğin güçlüdür ve sana sımsıkı tutunur senin için çok dua edeceğim güzel haberlerini bekliyorum

İçini ferah tut canımm ilerleyen haftalarda inşallah normale döner sen iyi düşün iyi olsun bol bol su iç kese için

Senin için çok üzüldüm.insallah arkadasım hayırlısı olsun 2 hafta allahın izniyle geçse.
Her hangi bi sebeb bulabildimi doktorlar

İçimi ferah tutmaya çalışıyorumda olmuyor.34 Yaşındayım çok ugraştık olmadı.süpriz geldi.inşallah çok sagol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…