Gebelik kesesi göründü ama kan geliyor

caglaselver

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2025
32
En iyi cevaplar
1
5
1
22
Selam herkese bir kaç gün önce gebeliğim doğrulandı kürtaj sonrası âdet olmadan hamile kaldım ve bugün kanamam geldi doktorum yerleşme kanaması olabilir dedi biraz yoğunlaştı kaç gün sürer ve benim gibi olan var mı varsa bilgi verebilir mi

Tabii ki yardım edebileceğim.bir şeyse elimden geleni yaparım
Çok teşekkür ederim.
Ben 6. haftamda çok yoğun bir kanama şikayetle 3 gün hastanede yattım. O zamandan beri Progestan fitil kullanıyorum. Şu an 12+1’deyim. Yarın kontrole gideceğim. İkili tarama testi olacak demişti doktorum. Dün uzun zamandan beri ilk defa kahverengi akıntım oldu. Eve geldim. Dinlenme moduna geçtim hemen. Yatıyorum hep dünden beri. Tecrübelerinize dayanarak bana ne önerebilirsiniz?

O kadar çok kanamalı dönem gecirdim ki onun stresi yetiyor.dimi insana.. üzülme bebeğin saglikliysa bı problemin yoksa bolca dinlen, progestan devam ediyorsan o kahve lekelenme yapıyor tamamen bitene kadar ara ara geliyor, kırmızıya dönerse doktora git bekleme, bolca dinlen, ayaklarını yukariya uzat bol bol dinlen ve bol su iç. Progestani aksatma düzenli kullan, şifa olur inşallah sağlıcakla büyüt bebeğini

Hiç demeyin valla. O kadar çok istedik ki Rabbimden herhalde imtihanıyla geliyor diyorum. Her şeyine şükrediyorum ama bu korku bambaşkaymış. 2 haftadır kahverengi lekelenmem de durmuştu. Dün birden olunca tedirgin olduk. Yarın da kontrolüm var diye dinlenip beklemek istedim. Acillerde çok hırpalandım bu süreçte. İnşallah sağlıklıdır bebeğim. Allah kimsenin başına vermesin ama insan yaşayanları görünce ister istemez yalnız hissetmediği için biraz daha rahatlıyor.

Uzulmee 17.haftada yine alanım oluştu 23te toparlanmaya basladi 25 e kadar kullandım progestan, bı arkadaşım 30a kadar full kanamalı geldi, her kanama düşük belirtisi değil ama tedbirli olmakta fayda var, bolca dinlen sen, karın kaslarini zorlayacak hareketlerden uzek dur, yukarıya doğru uzanmak gibi ya da yatıp kalkarken karnına yüklenme kollardan güç al, bol dua et gerisi takdiri ilahi, bende dua edeceğim senin için, stres yapma, gerilme

Çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. Dediklerini yapacağım mutlaka. Rabbim sana da acı, dert göstermesin bir daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…