gebelik kesesi hakkinda ?

mira82

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2016
111
48
13
37
Kizlar mrb bugun doktora gittim hcg 2700 cikti karindan ultrasonla bakti dr ve 5mm dedi normal mi ? Sizlerinde boylemiydi?

Hayirli olsun canim hic milim hesabini anlamiyorum valla ilk iki cocugumda doktorlar hic kesen şukadar bukadar diye bilgi vermedi ucuncudede hic sormadim mutlaka onemli bisey ama kisiye gore degisirmi acaba bilemedim cnim

Hayirli olsun canim hic milim hesabini anlamiyorum valla ilk iki cocugumda doktorlar hic kesen şukadar bukadar diye ilgi vermedi ucuncudede hic sormadim mutlaka onemli bisey ama kisiye gore degisirmi acaba bilemedim cnim
Tsk ederim canim yazdigin icin benimde ilk bebegim olacak Allah nasip ederse herseyi takiyorum kafama bnde bilmiyorum kac mm iyi kac kotu oyuzdende tedirgin oluyorum :-(

Değerin ve kese boyutun iyi.. Kaç haftalık? keseye göre 10 gün sonra kalp atışını alırsınız ins.

Değerin ve kese boyutun iyi.. Kaç haftalık? keseye göre 10 gün sonra kalp atışını alırsınız ins.
Canim son adete gore 5+5 bugunden sonra mi 10 gun sonra kalp atisini duyabilirim onumuzdeki cuma doktora.gitmeyi dusunuyordum biraz dahami bekliyim?

Canim son adete gore 5+5 bugunden sonra mi 10 gun sonra kalp atisini duyabilirim onumuzdeki cuma doktora.gitmeyi dusunuyordum biraz dahami bekliyim?
Git canim 6 haftalikta da alınabilir kalp atisi 6-8 hafta arasinda genelde aliniyor kalp atisi.. telas etme önümüzdeki gunlerde duyarsin ins.

deeploneliness .!.:
Git canim 6 haftalikta da alınabilir kalp atisi 6-8 hafta arasinda genelde aliniyor kalp atisi.. telas etme önümüzdeki gunlerde duyarsin ins.
Cok tsk ederim insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…