Gebelik kesesi hakkında

tulperde

Guru
Kayıtlı Üye
20 Mart 2011
6.949
13.852
448
Selam kızlar cuma günü ilk kontrol için doktora gittik doktor ilk hcg değerine göre geç döllenme olduğunu söyledi keseyi gördü 4 buçuk mm dedi. ben o gün sata göre 5+1 dim ama doktor gebeliğin 4+4 olduğunu söyledi. Şimdi benim aklıma takılan adetleri düzenli olan birinde geç döllenme olur mu? Bir de gebelik kesesi sanki küçük gibi geldi bana internette araştırdığım kadarıyla doktor küçük falan demedi halbuki ama benim aklıma takıldı sizin kaç haftalıkken kaç mm di?

Son düzenleme:
İnşallah benimki de yakalar haftasını ben 29 günde adet olurum hiç şaşmaz yani nasıl olur da geç döllenme oluyor hiç anlamadım doktora da soramadım o an keseyi görmenin mutluluğundan aklıma bi şey sormak gelmedi hiç

Sata göre 5+2iken 5 mm idi. Normal degerin. Ben gecenlerde gittim 7+0 iken 6+5 cikti 3 gun sonra tekrar gittim 7+5 cikti . 7+5 olmasi imkansizken 7+5 cikti
Yanilma payi olabiliyo yani kafana takma gayet iyi kesen

Benim de adetlerim düzenliydi ama ben de aynı durumdayım bir sorun yoktur merak etme.Mesela ben şu an 35. haftada görünüyorum ama aslında 33. haftadayım.

benimde adetlerim düzenliydi. ilk adetimden beri 1 kere bile sapma yaşamadım desem yeridir. ve hamileliğimde bebeğim 2 hafta geriden geliyor. normal yani.

Sağ olun kızlar. Ben aslında geç döllenmesinden ziyade kesenin küçüklüğüne takıldım Allah korusun kese büyümezse diye endişeliyim daha da 2 hafta kadar var doktora nasıl beklicem o kadar bilmiyorum.

bence bunun gec dollenmeyle alakası yok ya banada 5 haftayı gectigi halde ultrasonda 4+5 dedi ama simdi adete gore iki gun onde gidiyorum

benimde adetlerim düzenliydi. ilk adetimden beri 1 kere bile sapma yaşamadım desem yeridir. ve hamileliğimde bebeğim 2 hafta geriden geliyor. normal yani.
Merhaba bende sat a göre 6+6 günlük hamileyim fakat gecen hafta doktora gittiğimde 5+5 iken kesem 1.80mm limdi . Dün yani bir hafta sonra gittim 5.22 mm olmus doktor 5+2 yle uyumlu dedi haftaya kürtaj yapılacak böyle mi oldu seninde acaba ?

Back
X