gebelik kesesi içinde bebek

lady1981

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2011
5
0
36
İstanbul
bu hafta 5.haftam ve bugün ultrason ile görüntülendiğinde bebek kese içinde çıkmadı.
bu normal midir.böyle birşey yaşayan var mı?

5 ve 6. haftalarda genelde sadece kese görünüyor... 7 ve 8 de de kalp atışı duyuluyor... Rabbim tez zamanda duyursun kalbinin sesini :))

en son 6+2 de doktora gittim bebeği göremedik doktor karından bakınca bu haftada görünmez dedi. 8. haftada tekrar gidicez.inşallah görürüz.

ben de son adet tarihim 4 nisandı bugün ultrasonda bakmaya gittik doktora kese var ama bebek yok birden buruldu içim 25 mayısa randev u verdi doktor o zaman kalp atışlarınıda duyarız hem de görürüz dedi ama sanırım duyana kadar ben de rahat edemeyeceğim tam anlamıyla...

Canım kese içinde bebek vajinal ultrasonla 6. hafta,göbekten ultrasonla ise 7. haftada görülebiliyor diye biliyoru.Bazen 8. haftasında görebilenlerde var.İçinizi ferah tutunn..Off her hafta ayrı bi endişe geçiriyorum ben de 21 haftalık oldu .9 ay bitsede rahatlasak :))

kızlar aynı korku bendede var tabi 8 senedr isteyince 2 kez boş gebelik yaiayınca zor bu gün giitim ilk ultrasona 5artı 4 haftalığım kese var bişi yok şimdilik haftaya görünür inşşlah

5. haftada vajinal ultrasonla bile gorunmez, cok kucuk daha. Ama kese icinde tam bir yuvarlak gordunuzse, buna yolk sac deniyor, buyuk ihtimal saglikli gebeliktir. Bebek ilk basta oradan besleniyor. Vajinal ultrasonla bebek en erken 6. haftada gorunur. Karindan daha da gec. Meraklanmayin gorunur insallah pek yakinda.

canım çok soğrusunda dr yolk sac die var die bişi demedi demesi gerekirmiydi acaba
kafam karıştı çokkkkkk korkuyorum 2 boş gebeliğim var

canım çok soğrusunda dr yolk sac die var die bişi demedi demesi gerekirmiydi acaba
kafam karıştı çokkkkkk korkuyorum 2 boş gebeliğim var

sakin kafana takma canim umarim bu sefer bos gebelik degildir,bende bos gebelik yasadim ve 1 sene hamile kalamistim tekrari olcak diyede korkmusdum ama su an kizim kollarimda 2 haftalik,bosa korkma doktor muyaneni bekle INSALLAH busefer bebisini kucagina alcaksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…