• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik kesesi küçük olanlar

Gulderin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2020
42
11
3
29
Herkese merhabalar lütfen benim durumumda olanlar yazsin 7+2 günlük hamileyim 3 gün önce dr gittim gebelik kesem 12 mm çıktı ve Dr kesesin küçük olduğunu söyledi 3 hafta içinde ya düşer ya da kesesini büyütür dedi. Benim durumumda olup düzelen var mı 3 gundur kahverengi lekelenmeler oluyo Dr normal dedi lütfen bu durumda olanlar sonucunu yazabilir mi bebeğimi ve kalp atışlarını duyduk

Bende senin gibiyim, 7 haftalıkken kesenin küçük olduğunu söyledi doktor kahverengi lekelenmem olduğu için gitmiştim progestan ve 3 hafta iğne kullanacağım kalbini duyduk ama kese küçük dedi çok umutlu konuşmadı bu hafta 8 olduk dün başka bir doktora gittik hala kalbi atıyordu ve o da kesenin küçük olduğunu ve düşük riski olduğunu söyledi bu arada lekelenmem bitti 1 hafta sürdü bunun olumlu olabileceğini söyledi bakalım Perşembe tekrar gideceğim ama çok üzgünüm.

Herkese merhabalar lütfen benim durumumda olanlar yazsin 7+2 günlük hamileyim 3 gün önce dr gittim gebelik kesem 12 mm çıktı ve Dr kesesin küçük olduğunu söyledi 3 hafta içinde ya düşer ya da kesesini büyütür dedi. Benim durumumda olup düzelen var mı 3 gundur kahverengi lekelenmeler oluyo Dr normal dedi lütfen bu durumda olanlar sonucunu yazabilir mi bebeğimi ve kalp atışlarını duyduk
Sende sonucunu paylaşır mısın ne zaman gideceksin birdaha

Evet canım üste yazdım bende 8 haftalık hamileyim bebeğin kalp atışları var ama bebeğe göre kese küçük doktor umutsuz konuştu Perşembe gideceğim

Evet canım üste yazdım bende 8 haftalık hamileyim bebeğin kalp atışları var ama bebeğe göre kese küçük doktor umutsuz konuştu Perşembe gideceğim
Kesen kaç mm peki benm 6+5 12mm di :(

Ben kötü örneğim. benim de kesem küçüktü ve yaklaşık bir ay önce 9 haftalıkken kalbi durduğu için kaybettim. Ama bu demek değil ki sizlerde aynısını yaşayacaksınız. Umudunuzu hiç kaybetmeyin. Kesesi gelişen ve sağlıklı doğum yapan çok kişi var. Sağlıkla sıhatle gelişsin bebişler. Evrene hep pozitif enerji verin😉

Ya Bi bakim vardida o an ki üzüntüyle nereye koydum bilmiyorum kese buyumezse kesin düşecek mi diyo senin Dr un ben yavaş yavaş büyüyüp sağlıksız olmalarından çok korkuyorm
Evet kese büyümezse düşükle sonuçlanır dedi. Ama gelişip sağlıklı doğum yapan da var dedi bekleyeyim göreceğiz dedi herhangi bi ilaç takviyesi verdi mi sana ne dedi doktorun

Evet kese büyümezse düşükle sonuçlanır dedi. Ama gelişip sağlıklı doğum yapan da var dedi bekleyeyim göreceğiz dedi herhangi bi ilaç takviyesi verdi mi sana ne dedi doktorun
Bana da gelişip sağlıklı olabilir kese buyumezse de düşer dedi dekavit verdi bide progestan

Ben kötü örneğim. benim de kesem küçüktü ve yaklaşık bir ay önce 9 haftalıkken kalbi durduğu için kaybettim. Ama bu demek değil ki sizlerde aynısını yaşayacaksınız. Umudunuzu hiç kaybetmeyin. Kesesi gelişen ve sağlıklı doğum yapan çok kişi var. Sağlıkla sıhatle gelişsin bebişler. Evrene hep pozitif enerji verin😉
Canm 7 haftalıkken falan kese boyutunu hatırlıyorsan yazabilir misin lütfen Dr da zaten 8_9. Haftalarda düşebilir dedi

bende sizi üzmek istemem 23 gün oldu kürtaj olalı kalbi durmuştu gününe göre 1 hafta geriden geliyordu. Rabbim onu size nasip ettiyse ne olursa olsun o gelecektir dünyaya. nasibinizde yoksa yine ne olursa olsun gelmeyecektir dünyaya

Pazartesi gunku lekelenmemden sonra 3.gunum kizlar.Bi daha lekem gelmedi dusucek zaten diye de hic bi ozen gostermiorum acikcasi.Ama.ne agrim ne sizim ne kanamam var.Daha ne kadar devam eder ki bu sekilde.Ben kendi kendine dusmesi taraftariyim ama boyle beklemek de bi tuhaf oluo.Degerim pazartesi 400 lere kadar gerilemisti simdi ne durumda hic bilmiorum.Acaba deger sifirlaninca mi kanamam baslicak.

• Beğen
Reactions: H M
Keseyi boyut olarak demedi sadece 2 hafta geriden geliyordu. 6 haftalık hamileyken, kese 4 haftalık görünüyordu.
9. Haftaya girer girmezde düşük yaptın dmi ya bide bende bel ağrısı falan vardı dünden beri kesildi site de okuduğum kadarıyla belirtiler aniden kesildikten sonra düşük yapmışlar sende de öyle oldu mu

Back
X