Gebelik kesesi küçük olanlar

Sancim dune gore azaldi ama tamamen bitmedi canim.Ben buyuk bi kanama parca dusmesi falan bekliodum bu kadar sanciya ama bekledigim gibi bi kanamam olmadi.Belki de kesem 5 haftalik kaldigi icindir.Ama o sanci baya yoruo vucudu canim.Basladiginda korkma beline,bacaklarina vurabilir,soguk soguk terleyebilirsin,bulantin,bas agrin olabilir,sancin girip cikabilir sonra hic kesintisiz devam edebilir.Doktorum bunlarin hepsi normal sakin korkma dedi bana o yuzden rahattim.Ama dedigim gibi yorgun dusuosun.Sen kacinci haftandasin canim.Ben 7.haftadaydim ama kese 5 haftalikti.
Benmki de geç döllenme şuan da ultrasona göre 7+5 günlük sancim falan yok bekliyorm haftaya kalbi durmuş olursa kürtaj yaptircam hemen

Keseyi boyut olarak demedi sadece 2 hafta geriden geliyordu. 6 haftalık hamileyken, kese 4 haftalık görünüyordu.
Banada öle dediler bgn regle göre 6 hafta ama 4 haftalık görünüyor ama olumsuz bsy demediler bende pko oldugu için olabilirmiş ama. Burayı okuyunca endişe etmedim değil şimdi:(

Banada öle dediler bgn regle göre 6 hafta ama 4 haftalık görünüyor ama olumsuz bsy demediler bende pko oldugu için olabilirmiş ama. Burayı okuyunca endişe etmedim değil şimdi:KK43:
Günaydın canım. Endişeye hiç gerek yok ki. Her hamilelik aynı olacak diye birşey yok ki.bebişini düşün mutlu ol huzurlu ol😉

Herkese merhabalar lütfen benim durumumda olanlar yazsin 7+2 günlük hamileyim 3 gün önce dr gittim gebelik kesem 12 mm çıktı ve Dr kesesin küçük olduğunu söyledi 3 hafta içinde ya düşer ya da kesesini büyütür dedi. Benim durumumda olup düzelen var mı 3 gundur kahverengi lekelenmeler oluyo Dr normal dedi lütfen bu durumda olanlar sonucunu yazabilir mi bebeğimi ve kalp atışlarını duyduk
[/QUOTE

Bende senin gibiyim, 7 haftalıkken kesenin küçük olduğunu söyledi doktor kahverengi lekelenmem olduğu için gitmiştim progestan ve 3 hafta iğne kullanacağım kalbini duyduk ama kese küçük dedi çok umutlu konuşmadı bu hafta 8 olduk dün başka bir doktora gittik hala kalbi atıyordu ve o da kesenin küçük olduğunu ve düşük riski olduğunu söyledi bu arada lekelenmem bitti 1 hafta sürdü bunun olumlu olabileceğini söyledi bakalım Perşembe tekrar gideceğim ama çok üzgünüm.
Merhaba bende aynı durumdayımda merak ettim nasıl oldu bebeğiniZ??

Back
X