Merhaba. Dün bebeğimin kese geriliğinden dolayı kalbinin durduğunu öğrendim. Doktorum 1 hafta düşmesi için zaman verdi. Düşmezse kürtaj yapılacak. Hiç başıma gelir gibi düşünmemiştim. Şimdi bir kez daha aynı şeyi yaşar mıyım korkusu var içimde.
Doktorum bunun genelde kromozomal bir anormallikten olduğunu ancak illa bir sorun olmak zorunda olmadığını, 1 adet gördükten sonra yine hamile kalmayı deneyebileceğimi söyledi. Böyle kese geriliğinden sonra ikinciyi sağlıklı hamilelik geçirebilen var mı?
Allah’a tevekkül edin. Eğer böyle bir şey yaşadıysanız mutlaka vardır bir hayır. Sağlıksız gebelik düşer çünkü. Ben düşük yaptığım ay hamile kaldım hiç adet görmeden
Her gebeliğin ayrı bi hikayesi var eğer sizden hormon yada genetik testler istemiyorsa tekrarlama şansı da düşük demektir inşallah sağlıkla bebeğiniz olur
Her gebeliğin ayrı bi hikayesi var eğer sizden hormon yada genetik testler istemiyorsa tekrarlama şansı da düşük demektir inşallah sağlıkla bebeğiniz olur
Ben 18.haftamda kaybettim kızımı hep kesesi az büyüyordu ama mucizem tutunmuştu bana, kromozom bozukluğu vardı ultrason bulgularında, kızımı kaybettikten 9 ay sonra oğluma hamile kaldım, çok şükür sağlıkla kavuştum şimdi 7 aylık paşam
Ben 18.haftamda kaybettim kızımı hep kesesi az büyüyordu ama mucizem tutunmuştu bana, kromozom bozukluğu vardı ultrason bulgularında, kızımı kaybettikten 9 ay sonra oğluma hamile kaldım, çok şükür sağlıkla kavuştum şimdi 7 aylık paşam