gebelik kesesi küçük

mrb arkadaşlar benimde 7,5 haftalık oldu bizimki tüp bebek ilk gittigimde doktora 6 haftaık dedi nohut kadardı sonra 7 haftalıkken gittim gene sadece kese ve yolk kesesi gözüktü kesede 10mm büyümüş 4 gün sonra tekrar gittim gene aynı kese var yolk kesesi var ama gene bebek gözükmüyor kesede 6mm daha büyümüş ne yapcagımı bilmiyorum bebegim gözükmüyor ne yapcagımı şaşırdım doktor pazertesi tekrar geldedi gene gözükmezse alalım dedi nolur yardım edin daha ne kadar beklemeliyim bilmiyorum ama diyorum gözükcek olsa şimdiye görünürdü diye düşünüyorum nolur bi yol gösterin :14::14:

selam canım......bende 2009 kasım ayında son adetimi görüp hamile kalmıştım....kese görünüyordu ama bebek yoktu...sonra yolk keseside göründü...ozaman araştırmıştım bayağı yolk kesesi olunca bebek mutlaka olduğunu öğrenmiştim..doktorumda öyle söylemişti....vede 8inci haftada bebek göründü..ve şimdi 10aylık bir oğlum var...umarım seninde öğledir canım...üzülme....

bugun doktora gıttım normalde 5 hafta 4 gunluk hamıleyım ama usgye gore 6 hafta 3 gun olması gerekıyomus nedenı nedır acaba bunun ayrıca rontgen teknısyenlıgı yapıodum hamıle olmadan once bunun etkısı olabılırmı ???

Arkadaslar 6haftalik hamileyim. Kalp atislarini dun gorduk.fakay dr.um kese nin 18 20 mm olmasi gerekirken 9mm oldugunu soyledi.betahcg de 8600 civarinda cikti.haftaya kontrolum var sizce kese gelisirmi.eger gelismezse gebeligin kendiliginden son bulacagini soyledi

Arkadaslar 6haftalik hamileyim. Kalp atislarini dun gorduk.fakay dr.um kese nin 18 20 mm olmasi gerekirken 9mm oldugunu soyledi.betahcg de 8600 civarinda cikti.haftaya kontrolum var sizce kese gelisirmi.eger gelismezse gebeligin kendiliginden son bulacagini soyledi
Alah allah kese o kdr kucukken bebek gorulmus ve ustelik kalp atisi duyulmus:) ve daha sadece 6 haftalik hamilesin. Canm bence tum bnlar olumlu seyler. Doktor degilim belki ama birseyler epeyce yolunda gidio gibi gorunuo bana. Insallah hic bi problem yasamadan guzel bi dokuz ay gecirip kavusursun melegine.

Amin canm insallah hepimiz saglikla geciririz. Kese 9.8mm bebek baspopo olcumu 5.8 mm insallah iyi gider.1 hafta sonra kontrol var cok endiseliyim :(

Merhabalar, ben 31 aralık cuma beta hcg testi yaptırdım ve sonuc pozitif cıktı 421. Pazartesi günü doktora gittim gebelik kesesini gördü ama son adet tarihime göre 5.5 haftalık bir gebelik olması gerektiğini ve görünen kesenin çok küçük olduğunu yaklaşık 3.8 mm oldugunu soyledi. haftaya salı tekrar kontrole gideceğim. Cok merak ediyorum bu ne anlama geliyor acaba?? Yardımcı olursanız cok sevinirim. Tesekkurler..
Doğum yaptınız mı sizinle aynı durumdayım neler hissettiğimi anlarsınız inş sağlikla kucağınıza almışsınızdır

Back
X