Gebelik Kesesi Olusmus ama Hamile Deilim Bi Yardim

BayanSeRtuf

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2012
5
0
16
Gaziantep
Kizlar Merhaba ben temmuz ayinin 7 sinde regl olmustum ve tam 1 ay adet olmadim bugune kismetmis bugun oldum tekrar ama benim tuhafima giden bikac sorum var sizlere ben regl 10 gun gectikten sora gtitim kan testi yaptirdim 0,2 cikti erkendir belki o yuzden gozukmedi dedim kendi kendme hala bi umut vardi icimde bundan 3 gun once doktor a gittim tekrar doktor ultrassona tuttu ve gebelik belirtileri var dedi gebelik kesesi olusmus ve kalinlasmis dedi kan testi yapti beta degeri 2,39 olmustu kafama takilan soru su gebelik kesesi oluusup hamile kalmama ihtimali varmi bide esim is icabi yanimda deil ayin 25 26 si yanimdaydi ve o arada birlikte olmustuk yani regl me yakindi kafam karma karisik once gebelik kesesi var yuzde 90 gebesin dedi doktor bugunde adet gordum nolur bi yardimci olun esim is icabi 6 ayda bir eve geliyor onda da olmuyor bi turlu artik benimde bebegim olsun istiyorum yasitlarimin 2 ser 3 er tane bebegi var benden sora evlenenlerin 2 ser 3 er tane bebegi var ne olacak bu halim bilmiyorum nolur bi yardimci olun

Bugunde tam adet gunum hic adetim.sekmezdi bana geceb ay boyle bi oyun oynadiktan sora tekrar adet olup hyal kirikligina ugratmasi tum hayalimi yikti

canım doktorun yanlış görmüştür muhtemelen kan tahlili yanılmaz beta hcg 1500-2000 olmalı en az ki kese görünsün oda vajinal yoldan karından ultrasonda çok daha yüksek çıkması lazım

sakin stres yapma canim olmuycak diye elbette olacak zamanini bekliyo sen stres yaptikca bu sure uzar ben de ne zaman aman be olmassa olmasin diyipte bosverdim o zaman gebe kaldim ayrica o doktoru da degistir bence cok sacma geldi bana yanlis gormus olmali adet olmaman gerekirdi umudunu kaybetme bu arada kac senelik evlisin yas kac ve neyle korunmustun oncesinde buda onemli

Oncelikle degerli yorumlariniz icin cok tsk ederim hepinize ben 28 yasindayim 1 yillik evliyitm daha ama esim.duzenli.gelmiyor eve 3 ayda 4 ayda 1 ayda ğeldigi de oluyor bu yuzden sıkılıyorum daha oncede korunmamıstık hic nasıl edecegimizi bilmiyoruz ikimizde iki evin tek cocuguyuz ailelerimiz torun ebekliyor.4 gozle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…