Doğuma Hazırlık Gebelik Kesesi Şekli tecrübelerinize ihtiyacım var

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Mysize

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2021
477
346
33
Merhaba kızlar. 20 Temmuz da tüp bebek transferim oldu cok sukur 10 gun sonra pozitifo gordum ve 14. Gun beta degerim 5400 kusurdu.Dün bebeğimin kalp atısini da duydum doktorum her seyin yolunda gorundugunu soyledi ama kesenin seklinin normalde olmasi gerekenden biraz farkli oldugunu soyledi boyle yuvarlar degil de ortasi biraz dalgali gibi..rahmin yapisiyla ilgilidir bebek buyudukce duzelecegini umuyorum dedi.
Benzer durum yasayan veya yasamis olan tanidiginiz var mi? Internette yeterli bilgiye ulasamadim

Fasulye tipinde gebelik kesesi de normal ki ne gibi anormallik varmış acaba doktorunuza göre 🤦🏻‍♀️ Benimde ilk bebeğim tüp bebekti tüp bebek hamileliklerinde olası kötü ihtimale karşı hep insanı hazırlıyorlar ve maalesef hamileliği zehir ediyorlar ihtimallerle konuşarak.. kafana takma kuzum her şey normalse bir kanama alanı vs de yoksa hamileliğinin tadını çıkar lütfen. Bizler de tüp bebekle hamile kalınca cımbızla laf çekerek kötü her şeyi hafızaya kazıyabilecek potansiyel de olabiliyoruz ben öyleydim sağlıkla evladımı kucağıma aldım eminim sende alacaksın. Tadını çıkar ilaçlardan/hormonlardan ve zor elde etmekten kaynaklı insanı yoran bir hamilelik ama mümkün olduğunca araştırmadan sakin ve huzurlu geçirmeye bak.

He bu arada ben oğlumda ilk 5 ay şakır şakır bacaklarımdan aşağı akarcasına kanamalar yaşadım kan sulandırıcıların etkisinden kanama oldun diye veya orada bir alan var diye de çocuğa bir şey olacak anlamı yok. Dediğim gibi vucuda sürekli hormon ve kan sulandırıcı iğne yükleniyor karşılığında da vücut tepki veriyor. 🤷🏻‍♀️ 5 aydan sonra da şakır şakır burnum kanadı hep yüreğimiz ağzımızda doktora gittik sonuç çocuğum sağlıkla doğdu. Diyeceğim o ki, hamileliği zehir ettim kendime hiç zevk alamadan sürekli yüreğim ağzımda geçti ben ettim sen etme tevekkül et Allah zorluğun karşılığını kolaylaştırsın inşallah 🫶🏻

Fasulye tipinde gebelik kesesi de normal ki ne gibi anormallik varmış acaba doktorunuza göre 🤦🏻‍♀️ Benimde ilk bebeğim tüp bebekti tüp bebek hamileliklerinde olası kötü ihtimale karşı hep insanı hazırlıyorlar ve maalesef hamileliği zehir ediyorlar ihtimallerle konuşarak.. kafana takma kuzum her şey normalse bir kanama alanı vs de yoksa hamileliğinin tadını çıkar lütfen. Bizler de tüp bebekle hamile kalınca cımbızla laf çekerek kötü her şeyi hafızaya kazıyabilecek potansiyel de olabiliyoruz ben öyleydim sağlıkla evladımı kucağıma aldım eminim sende alacaksın. Tadını çıkar ilaçlardan/hormonlardan ve zor elde etmekten kaynaklı insanı yoran bir hamilelik ama mümkün olduğunca araştırmadan sakin ve huzurlu geçirmeye bak.
Ne mutlu sana canim insallah bu bebegini de saglikla kucagina alirsin🤲 cevabin icin cok cok tesekkur ederim bu sureci yasayan bilir 😔 doktor da cok olumsuz bisi gibi de soylemedi ama cok net bi sekilde rahatlatmadi da bakalim bir hafta sonra artik normal kadin doguma baska doktora gidicem o ne diyecek.. Guzel dileklerin icin de cok tesekkur edrrim❤️❤️❤️

Ne mutlu sana canim insallah bu bebegini de saglikla kucagina alirsin🤲 cevabin icin cok cok tesekkur ederim bu sureci yasayan bilir 😔 doktor da cok olumsuz bisi gibi de soylemedi ama cok net bi sekilde rahatlatmadi da bakalim bir hafta sonra artik normal kadin doguma baska doktora gidicem o ne diyecek.. Guzel dileklerin icin de cok tesekkur edrrim❤️❤️❤️
Amin hepimiz sağ salim kavuşalım yavrularımıza gönlünü ferah tut her şey yolundadır 🙏

Back
X