Gebelik kesesi yardım lütfen.

superisi1986

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2014
39
7
38
38
Merhaba arkadaşlar doktora gebelik izlenimi için gittim .iki kese gözükdü şaşkınlıkdan doktora soru sormak aklıma gelmedi. Doktora kalp atışı şuan göremedim haftaya bir daha gel dedi. Anlıyan arkadaşlar yazabilir mi. Kese boşmu dolumu şimdi 6 haftalık hamileyim şuanda. Görüntüde bebegi görmem mi gerekiyordu acaba 6. Haftada.
IMG-20170208-WA0001.webp

Merhaba arkadaşlar doktora gebelik izlenimi için gittim .iki kese gözükdü şaşkınlıkdan doktora soru sormak aklıma gelmedi. Doktora kalp atışı şuan göremedim haftaya bir daha gel dedi. Anlıyan arkadaşlar yazabilir mi. Kese boşmu dolumu şimdi 6 haftalık hamileyim şuanda. Görüntüde bebegi görmem mi gerekiyordu acaba 6. Haftada.Eki Görüntüle 1951046
Sanırım kese boyutu nedeniyle görememiş olabilirsiniz. 6 haftalık standart gebelik gibi düşünmeyin sanırım ikiz gebelik ve kesenin biri 12 diğeri 16 mm çıkmış. Kese 20 mm üzerine çıkınca embriyo izleniyor sanırım. Kalp atışını da haftaya alabilirsiniz. İyi düşünün iyi olsun

yorumunuz ıcın tşkler sız nezaman görmüştünüz acaba.
Ben 6+2 de gördüm kalp atışını da almıştık kese boyutunu hatırlayamadım. Ama siz başkalarıyla kıyaslamamaya çalışın her gebelik kendine özgüdür. Ayrıca uzman değilim ama ikiz gebelik ise sizinki ikiz gebelikler farklı işliyor diye biliyorum.

Back
X