Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
meraba bende daha yeni gebelik testi yaptırdım ve gebe çıktım ultrasyona girince çok zor 1mm kadar bir şüpheli gebelik kesesi çıktı yoksa hamiş değilmiyim bu kese boşmu korkuyorum allah ikimizede yardım etsin. senin bi bilgin varmı canım.
Selam arkadaşlar bende şu an 7hafat4 günlük hamileyim 7.haftasında benim bebeğimi vajinal ultrasonda görebildi kalbinide duyduk ama canımı sıkacak bişey oldu dr um gebelik kesemin büyük olduğunu söyledi hatta bayada suratı asıldı benimde canım çok sıkıldı.hiç duyan varmı aranızda böyle bir şey sorun olabilir mi?zodiaco senin içinde çok sevindim arkadaşım Allah kucağına almayıda nasib etsin
polipecim , büyük gebelik kesesi diye bişi duymadım, kaç mm olmuş seninki ?kötü bişi olacağını sanmıyorum.
benimkide küçüktü 8 hafta 5 günlük olması gerekirken 6 hafta 6 günlük öçlülerindeydi, malesef düşük yaptım![]()
arkadaşlar merhaba nasılısnız ben 7 haftalık hamileyim dün bebeğin kalp atışlarını dinlemek için doktora gittim. doktor bebeğin sağlıklı olduğunu kalbının attığını ancak bebeğin kesesinin olması gerekenden küçük olduğunu söyledi. 10 gün önce doktora gttiğimde kese düzgün 7mm demişti 10 gün sonra tekrar gel dedi dün gttim kalp atışları duyuldu bebek sağlıklı ama kese yavaş gelişiyo dedi dün gttiğimde kesenin boyutu 11.4 olmuştu ne olcak dediğimde 1 hafta bekliycez büyümesi gereken kadar büyümezse ya düşük olur yada alınır dedi çok kötüyümm kalp atısını bile gördüm bu konuda fikri olan varmı 7 haftalık gebelikte kese ne kadra olmalıdır? cvp larınızı bekliyorum şimdiden teşşekkür edrim hepinize.
Selam arkadaşlar bende şu an 7hafat4 günlük hamileyim 7.haftasında benim bebeğimi vajinal ultrasonda görebildi kalbinide duyduk ama canımı sıkacak bişey oldu dr um gebelik kesemin büyük olduğunu söyledi hatta bayada suratı asıldı benimde canım çok sıkıldı.hiç duyan varmı aranızda böyle bir şey sorun olabilir mi?zodiaco senin içinde çok sevindim arkadaşım Allah kucağına almayıda nasib etsin
arkadaşlar merhaba nasılısnız ben 7 haftalık hamileyim dün bebeğin kalp atışlarını dinlemek için doktora gittim. doktor bebeğin sağlıklı olduğunu kalbının attığını ancak bebeğin kesesinin olması gerekenden küçük olduğunu söyledi. 10 gün önce doktora gttiğimde kese düzgün 7mm demişti 10 gün sonra tekrar gel dedi dün gttim kalp atışları duyuldu bebek sağlıklı ama kese yavaş gelişiyo dedi dün gttiğimde kesenin boyutu 11.4 olmuştu ne olcak dediğimde 1 hafta bekliycez büyümesi gereken kadar büyümezse ya düşük olur yada alınır dedi çok kötüyümm kalp atısını bile gördüm bu konuda fikri olan varmı 7 haftalık gebelikte kese ne kadra olmalıdır? cvp larınızı bekliyorum şimdiden teşşekkür edrim hepinize.
Bende rahmin alt kisminda tutunmus rahim agzina cok yakinda bulunan hamilelik yasiyorum. Ust kisimda kanamam oldu 1 gun toplamda kan pihtisi olarak kanadi sonra durdu. Bahsettiginiz kisinin gebeligi bu sekilde bir bolgede miydi? Daha sonra bebek rahim girisine baski vs. Yapti mi acaba?Merhaba, kalp atışlarını duyman çok güzel bir haber. 1 hafta ileri veya geri olma durumunu ben de duydum. Bazen farklı ultrasonlar bile farklı sonuçlar veriyormuş.
Kardeşimin eşinde de bebek rahimde olması gerekenden aşeğıdaydı. Hatta kanaması oldu. Şimdi herşey normal.
Dinlenmeye bol bol uzanmaya bak. Güzel hayaller kur.
Umarım yakın zamanda iyi haberlerini alırız...