Gebelik kesesi yeri ve kalp atısı hk.da :((

şu an 12 haftalık durumu normal . Umarım sende de bir problem kalmamıştır.senin için dua ediyorum. sevgiler.

Selam arkadaşlar bende şu an 7hafat4 günlük hamileyim 7.haftasında benim bebeğimi vajinal ultrasonda görebildi kalbinide duyduk ama canımı sıkacak bişey oldu dr um gebelik kesemin büyük olduğunu söyledi hatta bayada suratı asıldı benimde canım çok sıkıldı.hiç duyan varmı aranızda böyle bir şey sorun olabilir mi?zodiaco senin içinde çok sevindim arkadaşım Allah kucağına almayıda nasib etsin

meraba bende daha yeni gebelik testi yaptırdım ve gebe çıktım ultrasyona girince çok zor 1mm kadar bir şüpheli gebelik kesesi çıktı yoksa hamiş değilmiyim bu kese boşmu korkuyorum allah ikimizede yardım etsin. senin bi bilgin varmı canım.

canım ya
ALLAH yardımcın olsun ıns hersey cok guzel olur yazacagım seyler hosuna goıtmeyebılır ıns benımle aynı kaderı yasamazsın benımkındede kalp atıslarını alamdılar 7,5 haftalık falandı pzt dr gıttım cuma gunu mudahale edıcem normal bır gebelık degıl dedı bende nasıl aldırayım dedı eve gıttım ama kafayı yıyecem sonra carsm. gunu parca dustu kurtaj oldum aradan 4 ay gectı ve bu benım 2, dusugum sımdı buyuk bı umutla hamıs olmayı beklıyorum ıns hersey yoluna gıder sende bı terslık yasanmaz bızım komsumuzda boyle olmustu ama aldırmadı 3, ayında kalp atıslarını aldılar dr bıle sasırdı rabbımın hıkmetı kısmet hersey bıze gelısmelerı haber ver tamammı guzelım kıb bol bol dınlennn...

meraba bende daha yeni gebelik testi yaptırdım ve gebe çıktım ultrasyona girince çok zor 1mm kadar bir şüpheli gebelik kesesi çıktı yoksa hamiş değilmiyim bu kese boşmu korkuyorum allah ikimizede yardım etsin. senin bi bilgin varmı canım.

İçini ferah tut umarım herşey gönlünce olur.elişmelerden habedar et Allahtan ümit kesilmez

Selam arkadaşlar bende şu an 7hafat4 günlük hamileyim 7.haftasında benim bebeğimi vajinal ultrasonda görebildi kalbinide duyduk ama canımı sıkacak bişey oldu dr um gebelik kesemin büyük olduğunu söyledi hatta bayada suratı asıldı benimde canım çok sıkıldı.hiç duyan varmı aranızda böyle bir şey sorun olabilir mi?zodiaco senin içinde çok sevindim arkadaşım Allah kucağına almayıda nasib etsin

polipecim , büyük gebelik kesesi diye bişi duymadım, kaç mm olmuş seninki ?kötü bişi olacağını sanmıyorum.
benimkide küçüktü 8 hafta 5 günlük olması gerekirken 6 hafta 6 günlük öçlülerindeydi, malesef düşük yaptım:(

canım ya ne oldu merak ettık senı ıns guzel heberlerını beklıyoruz opt guzel dusun guzel seyler olsun

polipecim , büyük gebelik kesesi diye bişi duymadım, kaç mm olmuş seninki ?kötü bişi olacağını sanmıyorum.
benimkide küçüktü 8 hafta 5 günlük olması gerekirken 6 hafta 6 günlük öçlülerindeydi, malesef düşük yaptım:(

Ben en son dr a gittiğimde 7 haftalıkdı valla ölçüm sonuçlarını pekde anlamıyorum zaten aklımdada kalmadı.ilk başlarda çok korkmuştum ama artık biraz daha rahatım herşey Allah tan Şu an 10+6 hafta mızdayız şükür ters giden hiç birşeyim olmadı cumartesi muayenem var bakalım ne diyecek dr umuz.Allah hepimizin yardımcısı olsun dua edip beklemekten başka çare yok.İLSU sende hiç üzülme arkadaşım ilk bebekte düşük riski büyük.hem Allahu teala belkide seni üzecek bi gebelikten erkenden kurtardı bilemeyiz umarım bundan sonra sağlıklı bebişlerin olur :teselli:

zodaico dan haber alan oldumu merak ettim umarım herşey yolundadır

arkadaşlar merhaba nasılısnız ben 7 haftalık hamileyim dün bebeğin kalp atışlarını dinlemek için doktora gittim. doktor bebeğin sağlıklı olduğunu kalbının attığını ancak bebeğin kesesinin olması gerekenden küçük olduğunu söyledi. 10 gün önce doktora gttiğimde kese düzgün 7mm demişti 10 gün sonra tekrar gel dedi dün gttim kalp atışları duyuldu bebek sağlıklı ama kese yavaş gelişiyo dedi dün gttiğimde kesenin boyutu 11.4 olmuştu ne olcak dediğimde 1 hafta bekliycez büyümesi gereken kadar büyümezse ya düşük olur yada alınır dedi çok kötüyümm kalp atısını bile gördüm bu konuda fikri olan varmı 7 haftalık gebelikte kese ne kadra olmalıdır? cvp larınızı bekliyorum şimdiden teşşekkür edrim hepinize.

arkadaşlar merhaba nasılısnız ben 7 haftalık hamileyim dün bebeğin kalp atışlarını dinlemek için doktora gittim. doktor bebeğin sağlıklı olduğunu kalbının attığını ancak bebeğin kesesinin olması gerekenden küçük olduğunu söyledi. 10 gün önce doktora gttiğimde kese düzgün 7mm demişti 10 gün sonra tekrar gel dedi dün gttim kalp atışları duyuldu bebek sağlıklı ama kese yavaş gelişiyo dedi dün gttiğimde kesenin boyutu 11.4 olmuştu ne olcak dediğimde 1 hafta bekliycez büyümesi gereken kadar büyümezse ya düşük olur yada alınır dedi çok kötüyümm kalp atısını bile gördüm bu konuda fikri olan varmı 7 haftalık gebelikte kese ne kadra olmalıdır? cvp larınızı bekliyorum şimdiden teşşekkür edrim hepinize.

canim benim 6 haftalik galiba.Normalde sat ima gore 8 haftalik olmaliydi ama gec dollenme oldugu icin dr.um kalbini duyalim ona gore haftalik bilgisini tam soyleyecegim dedi.Pazar gunu 1 damla pembe renkli akıntım oldu diye baska dr.a gittim ve 13.8 mm mis.Herhangi bir tehlike yok demisti.Ama kalbini henuz duymadim.Haftaya gidecegim.Ozaman soyleyecek.
Bilemiyorum 7 haftalik ne kadar olmali ama dua et bekle canim insallah saglikli buyuyordur miniginn :)

bende bugun gittim doktora ultrasona girdim ben 6 haftalığım 9 mm dedi normal mi dedim evet dedi. ama kalp atışları için erken dedi. 9 una kontrol verdi. daha sonra 15 20 gün sonrada kalp atışları için çağıracağım dedi. herkeste gebelik kesesi farklı büyüyormuş ama bilemiyorum. inşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıcakla kucaklarımıza alırız. çok zor beklemek

Merhaba,
çok zaman geçmiş ama bir sorum olacak. bu arada umarım bebeğinizi sağlıkla kucagınıza almıssınızdır.
bende suan 7+4 hamileyim ve bana da kese küçük dedi. siz de nasıl bir sonuç oldu? kesenin büyük olması neye yol acarmıs bir şey söylemiş miydi dr?

tesekkurler

Merhaba,

bende şuan 7+4 haftalıgım. banada 6+6 da gebelik kesesini sevmediğini kesenin küçük oldugunu söylemişti dr.
tam olculer ne olmalı bende bılmıyorum ve hıc bır yerde bulamadım sadece bebegın olculerını verıyor siteler.
sizde nasıl bir durum yasanda ne yaptınız? banada 10 gün bekleyelim dedi. bu durum bebekte anomalıye sebep olabılır falan dedı. 2014 kasım ve 2015 mayıs da 2 dusugum oldu. cok endıselendık. dr a gıderken bıle kalp atısını alamayacagız dıye gıttık ama cok sukur onu aldık bu sefer boyle bır haber ıle canımız sıkıldı.

bılgı verebılırsen cok sevınırım. pazartesı kontrolumuz var.

Merhaba, kalp atışlarını duyman çok güzel bir haber. 1 hafta ileri veya geri olma durumunu ben de duydum. Bazen farklı ultrasonlar bile farklı sonuçlar veriyormuş.
Kardeşimin eşinde de bebek rahimde olması gerekenden aşeğıdaydı. Hatta kanaması oldu. Şimdi herşey normal.
Dinlenmeye bol bol uzanmaya bak. Güzel hayaller kur.

Umarım yakın zamanda iyi haberlerini alırız...
Bende rahmin alt kisminda tutunmus rahim agzina cok yakinda bulunan hamilelik yasiyorum. Ust kisimda kanamam oldu 1 gun toplamda kan pihtisi olarak kanadi sonra durdu. Bahsettiginiz kisinin gebeligi bu sekilde bir bolgede miydi? Daha sonra bebek rahim girisine baski vs. Yapti mi acaba?
Doktorlar ilerledikce büyümesi devam ettikçe yerine gelen hastalarimiz oldu diyorlar ama gelmezse alınmalı da diyorlar. Ne hissetmeliyim hic bilmiyorum

Arkadaşlar benimde 5hafta 5günlük kalp atışlarını vajinal ultrasonla duyamadık. 4gün sonra doktor tekrar gelmemi söyledi. Endişe ediyorum sizce erkenmi normalmi bu durum bilgi verirseniz sevinirim

Back
X