- 11 Haziran 2020
- 91
- 16
- 38
- 30
- Konu Sahibi nimesay aslan
merhaba kızlar gebelik kesesini 4 +2 yken karından görünen var mı benim adetime gore 5 haftalik olması gerekirken ultrasonda 4 haftalik gözüküyor kese boyu 0.42 cm yazıyor normal mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim son adetime gore hesapladigimda 5+1di karindan ultrasonda gorundu doktora kac gunluk dedim 15 gunluk dedi nasil oluyor bumerhaba kızlar gebelik kesesini 4 +2 yken karından görünen var mı benim adetime gore 5 haftalik olması gerekirken ultrasonda 4 haftalik gözüküyor kese boyu 0.42 cm yazıyor
valla o daha farklı bir durum en az zaten 1 aylıkken görünüyor yaniBenim son adetime gore hesapladigimda 5+1di karindan ultrasonda gorundu doktora kac gunluk dedim 15 gunluk dedi nasil oluyor bu![]()
15 gunluk muBenim son adetime gore hesapladigimda 5+1di karindan ultrasonda gorundu doktora kac gunluk dedim 15 gunluk dedi nasil oluyor bu![]()
Anladım bende bu kadar erken karından nasıl göründü anlamadım herkes 5 6 haftalıkken görmüş bide adetime gore geriden gelince boş gebelik olmasından korkuyorumCanım fıkır vermesı adına yazıyorum.Bence normal bu arada ve karından daha gec gorunuyor diye bılıyorum.Benım dr um 5+1 de vajinal baktı.0,79 mm idi.Kesenın hergun 1 mm cıvarı buyumesı gerekıyor.Yanı benım duruma gore senınkı normalduruyor
Gorunmesi cok normal herkesin gebeligi bir olmuyor icini ferah tut rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsinAnladım bende bu kadar erken karından nasıl göründü anlamadım herkes 5 6 haftalıkken görmüş bide adetime gore geriden gelince boş gebelik olmasından korkuyorum
Gec dollenme olmus olabılır mı? Bos gebelıkte kese gorunur bebek gorunmez.Sizin durumunuz suan oyle degıl dahs cok erkenAnladım bende bu kadar erken karından nasıl göründü anlamadım herkes 5 6 haftalıkken görmüş bide adetime gore geriden gelince boş gebelik olmasından korkuyorum
Ya bendr cok sasirdim birde dediki 15 gun sonra gel kalp atisina bakalim15 gunluk mu5 haftalık bebek nasıl 15 gunluk oluyormus
![]()
adetim le uyuşmuyor o yüzden kafama takıldı da :)Gec dollenme olmus olabılır mı? Bos gebelıkte kese gorunur bebek gorunmez.Sizin durumunuz suan oyle degıl dahs cok erken![]()
Bence bır dıl surcmesı olmusYa bendr cok sasirdim birde dediki 15 gun sonra gel kalp atisina bakalimo zaman nasil 15 gunluk oluyor bu bebis
![]()
Gec dollenmenın boyle seylere sebep olabılecegını duymıstum canımadetim le uyuşmuyor o yüzden kafama takıldı da :)
Son adetime gore suan 5+4 olduk pazartesi veya sali kalp atisi icin gidecez ama bu sefer ozele gidecem devlete gitmem dahaBence bır dıl surcmesı olmus![]()
Saglik ocagindaki ebemizde son adetine gore 5+4 dedi bence doktor skntiliBence bır dıl surcmesı olmus![]()
doktor da öyle dedi ama gec dollenme de hamileliği de geç ogreniyorlarmis sanırsam ama ben daha adetime 1 hafta varken öğrendimGec dollenmenın boyle seylere sebep olabılecegını duymıstum canım
Kesenizin boyutu ne kadar oldu acaba benim de 4+6 1.3 cmmerhaba kızlar gebelik kesesini 4 +2 yken karından görünen var mı benim adetime gore 5 haftalik olması gerekirken ultrasonda 4 haftalik gözüküyor kese boyu 0.42 cm yazıyor normal mi
dün kalp atışını dinledik cani. 1.55 cm yazıyorKesenizin boyutu ne kadar oldu acaba benim de 4+6 1.3 cm
amin inşallahOyyyy maşallah Rabbim sağlıkla huzurla kucağını a almayı nasip etsin inşallah. Şimdi ne kadarlık oldunuz