gebelik kesesi

nimesay aslan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2020
91
16
38
30
merhaba kızlar gebelik kesesini 4 +2 yken karından görünen var mı benim adetime gore 5 haftalik olması gerekirken ultrasonda 4 haftalik gözüküyor kese boyu 0.42 cm yazıyor normal mi

Canım fıkır vermesı adına yazıyorum.Bence normal bu arada ve karından daha gec gorunuyor diye bılıyorum.Benım dr um 5+1 de vajinal baktı.0,79 mm idi.Kesenın hergun 1 mm cıvarı buyumesı gerekıyor.Yanı benım duruma gore senınkı normalduruyor

merhaba kızlar gebelik kesesini 4 +2 yken karından görünen var mı benim adetime gore 5 haftalik olması gerekirken ultrasonda 4 haftalik gözüküyor kese boyu 0.42 cm yazıyor
Benim son adetime gore hesapladigimda 5+1di karindan ultrasonda gorundu doktora kac gunluk dedim 15 gunluk dedi nasil oluyor bu

Anladım bende bu kadar erken karından nasıl göründü anlamadım herkes 5 6 haftalıkken görmüş bide adetime gore geriden gelince boş gebelik olmasından korkuyorum

Anladım bende bu kadar erken karından nasıl göründü anlamadım herkes 5 6 haftalıkken görmüş bide adetime gore geriden gelince boş gebelik olmasından korkuyorum
Gec dollenme olmus olabılır mı? Bos gebelıkte kese gorunur bebek gorunmez.Sizin durumunuz suan oyle degıl dahs cok erken

Oyyyy maşallah Rabbim sağlıkla huzurla kucağını a almayı nasip etsin inşallah. Şimdi ne kadarlık oldunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…