gebelik kesesi

nimesay aslan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2020
91
16
38
30
merhaba kızlar gebelik kesesini 4 +2 yken karından görünen var mı benim adetime gore 5 haftalik olması gerekirken ultrasonda 4 haftalik gözüküyor kese boyu 0.42 cm yazıyor normal mi

Canım fıkır vermesı adına yazıyorum.Bence normal bu arada ve karından daha gec gorunuyor diye bılıyorum.Benım dr um 5+1 de vajinal baktı.0,79 mm idi.Kesenın hergun 1 mm cıvarı buyumesı gerekıyor.Yanı benım duruma gore senınkı normalduruyor

merhaba kızlar gebelik kesesini 4 +2 yken karından görünen var mı benim adetime gore 5 haftalik olması gerekirken ultrasonda 4 haftalik gözüküyor kese boyu 0.42 cm yazıyor
Benim son adetime gore hesapladigimda 5+1di karindan ultrasonda gorundu doktora kac gunluk dedim 15 gunluk dedi nasil oluyor bu😅😅

Canım fıkır vermesı adına yazıyorum.Bence normal bu arada ve karından daha gec gorunuyor diye bılıyorum.Benım dr um 5+1 de vajinal baktı.0,79 mm idi.Kesenın hergun 1 mm cıvarı buyumesı gerekıyor.Yanı benım duruma gore senınkı normalduruyor
Anladım bende bu kadar erken karından nasıl göründü anlamadım herkes 5 6 haftalıkken görmüş bide adetime gore geriden gelince boş gebelik olmasından korkuyorum

Anladım bende bu kadar erken karından nasıl göründü anlamadım herkes 5 6 haftalıkken görmüş bide adetime gore geriden gelince boş gebelik olmasından korkuyorum
Gec dollenme olmus olabılır mı? Bos gebelıkte kese gorunur bebek gorunmez.Sizin durumunuz suan oyle degıl dahs cok erken❤️

Oyyyy maşallah Rabbim sağlıkla huzurla kucağını a almayı nasip etsin inşallah. Şimdi ne kadarlık oldunuz

Back
X