Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha çok erken 1500 den sonra görünüyor. 2 günde bir test yap 2 katına çıkıyorsa sorun yok zatenhanımlar yardım edin lütfen
Bugün hamile olduğumu öğrendim kan değerim 340.99 çıktı ama kese ve bebek yok böyle olup da zamanla değeri yükselip bebeği gören varmı
Canım gözün aydın zaten kese ve bebek kalp atışı için çok erken 3000 e yükseldiği zaman görebilirsin değerin çok iyi stres yapmahanımlar yardım edin lütfen
Bugün hamile olduğumu öğrendim kan değerim 340.99 çıktı ama kese ve bebek yok böyle olup da zamanla değeri yükselip bebeği gören varmı
Hayırlı olsun kese için daha çok çok erken 1500lerin üstüne çıkması lazım kesenin görünmesi için. Hepimizin ilk böyle çıkıp zamanla değeri yükseldi bebek kese gördük. Iki güne bir kan verip artışı takip edin.hanımlar yardım edin lütfen
Ya içim rahatladı birden çok saolun değerim yükselir dimi ne yiyip içmem lazım yükselmesi içinCanım gözün aydın zaten kese ve bebek kalp atışı için çok erken 3000 e yükseldiği zaman görebilirsin değerin çok iyi stres yapma
Dikkat et sadece değerin bişi yemekle yükselme olmaz ağır iş yapma düzenli beslen iki gün sonra kan ver artış iki katı olması gerekiyor 700 falan çıkması gerekir ama düzenli artışı takip etmek için mutlaka iki gün içinde kan verin sonra hafta için cumaya kadar kalp atışı kese bebiş herşeyi görebilirsinizYa içim rahatladı birden çok saolun değerim yükselir dimi ne yiyip içmem lazım yükselmesi için
Kasıkta böyle Bi gerginlik hissi ufacık batma gibi doluluk hissi var normal mi göğüslerm hassaslaştı dokununca acıyorDaha çok erken 1500 den sonra görünüyor. 2 günde bir test yap 2 katına çıkıyorsa sorun yok zaten
Herşeyin normal canım benim üzülme kendini strese sıkıntıya sokma yeter allahım emanetini hayırlısıyla nasip etsin inşallahKasıkta böyle Bi gerginlik hissi ufacık batma gibi doluluk hissi var normal mi göğüslerm hassaslaştı dokununca acıyor
Ewet normal tabiKasıkta böyle Bi gerginlik hissi ufacık batma gibi doluluk hissi var normal mi göğüslerm hassaslaştı dokununca acıyor
Amin inşallah rabbim herkese nasip etsin inşallahHerşeyin normal canım benim üzülme kendini strese sıkıntıya sokma yeter allahım emanetini hayırlısıyla nasip etsin inşallah![]()
Canımm ben ayın 4ünde adet olmam gerekiyordu fakat olmamıştım ozman yaptırdım kan testi ozaman çıkmamıştı neyse doktorum da adet söktürücü dubhaston verdi sabah akşam kullandım 7 gün boyunca olmadım çocuk için başka doktora gittim oda ilacı bırak dedi bende bıraktım ama ilacı bırakmadan önce 2 sefer soğan suyu içtim adet olmak için + evde zıpladım düştüm neler neler yaptımHerşeyin normal canım benim üzülme kendini strese sıkıntıya sokma yeter allahım emanetini hayırlısıyla nasip etsin inşallah![]()
Kalp atisi en gec ne zaman duyulmalidir?Hayırlı olsun kese için daha çok çok erken 1500lerin üstüne çıkması lazım kesenin görünmesi için. Hepimizin ilk böyle çıkıp zamanla değeri yükseldi bebek kese gördük. Iki güne bir kan verip artışı takip edin.
Canım senin bebiş kaç haftalık olduKalp atisi en gec ne zaman duyulmalidir?
Veren allah alan allah sen kalbini ferah tut ne insanlar var burada görüyoruz hamile kaldığını bilmeden neler yapıyorlar Allah’ımın izniyle birsey olmaz inşallahCanımm ben ayın 4ünde adet olmam gerekiyordu fakat olmamıştım ozman yaptırdım kan testi ozaman çıkmamıştı neyse doktorum da adet söktürücü dubhaston verdi sabah akşam kullandım 7 gün boyunca olmadım çocuk için başka doktora gittim oda ilacı bırak dedi bende bıraktım ama ilacı bırakmadan önce 2 sefer soğan suyu içtim adet olmak için + evde zıpladım düştüm neler neler yaptımçok korkuyorum bişey olurmu sence
6+3 olmusCanım senin bebiş kaç haftalık oldu![]()
Ayy maşallah6+3 olmuscok sukur. Nasil gidiyo kuzum agrilar sasirtiyomu yine bebisin seni?
![]()
Tesekkur ederim kuzumAyy maşallahKalp atışlarını duymadınız sanırım daha bende 7. Haftanın sonlarında duydum hatta 8de tekrar çağırdı daha net duymak için
Yok teyzesi hiç ağrıtmıyo artık sadece sabahları bulantı yapıyo
Hayırlı haberler alırsın inşallah canımTesekkur ederim kuzumdun Kese ve yolk kesesini gorduk .kalp atisi icin 25inde gitcez insaallah
ahh teyzesinin balı ,
artik ùzmùyomus annesiniiii
En guzele emanetsiniz ikinizde
![]()
Allah cc razi olsun gùlùmHayırlı haberler alırsın inşallah canımsizde canım
![]()
Canım değer henüz düşük o yüzden görmemiş olabilir doktor 1500 lerden sonra görünür . İki günde bir kan değerine baktır iki kat artış varsa yolundadır inşaallah herşeyhanımlar yardım edin lütfen