Gebelik kesesi

Elifserkan

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Mart 2020
153
94
48
Kizlar yarin ilk kontrolum var son adet tarihime gore 5+2 haftalik oluyorm kese gzukur ama bebek gorulur mu ve kalp atimi duyulurmu siz kacinci haftada bunlari yasadinz

Kizlar yarin ilk kontrolum var son adet tarihime gore 5+2 haftalik oluyorm kese gzukur ama bebek gorulur mu ve kalp atimi duyulurmu siz kacinci haftada bunlari yasadinz
Yok canım ben keseyi 5+3 de gördüm bebekle kalp atışını da 6+3 de duydum bir hafta sonra tekrar gidersin bazı insanlar kalp atışını 7 8 haftalıkken anca duyabiliyor

sadece kese gorunur. Belki yolk sac gorunebilir . 1 hafta 10 gun kadar sonra da kalp atisi duyulur:) hayirli olsun saglikla ilerlesin insallah

Yok canım ben keseyi 5+3 de gördüm bebekle kalp atışını da 6+3 de duydum bir hafta sonra tekrar gidersin bazı insanlar kalp atışını 7 8 haftalıkken anca duyabiliyor
Ben oglumda tam 6.haftada kalp atışı duydum cnm ondan diyorum aha erken duyulurmu bilgim yok bakalm nasip yarin gidelimde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…