Çok teşekkür ederim bilgi için5.hafta en az 5mm sonra her hafta 1 mm artış olur gayet güzel kese boyutu endişe etmeyin
Başlarda acil doktorları da çok korkuttu beni beta hcg artışı ile ilgili o yüzden biraz stres yapıyorum sanırım her şeyi sormak istiyorum doktora fakat muayene de her şey aklımdan gitmiş hiçbir şey soramamıştım heyecandanBir sorun olsa mutlaka doktorunuz söylerdi size
Merhaba bende 5+5 teyim kesem 7 mm normal mi betam 10.5005.hafta en az 5mm sonra her hafta 1 mm artış olur gayet güzel kese boyutu endişe etmeyin
Evet gayet normal kese boyutunuzMerhaba bende 5+5 teyim kesem 7 mm normal mi betam 10.500
Bende bugün gördüm keseyi 5haftslik dedi 10,mm dedi normalmi5.hafta en az 5mm sonra her hafta 1 mm artış olur gayet güzel kese boyutu endişe etmeyin
Normal tabii zaten bir anormallik olsa doktorunuz söylerdi, hayırlı olsunBende bugün gördüm keseyi 5haftslik dedi 10,mm dedi normalmi
Teşekur edrimNormal tabii zaten bir anormallik olsa doktorunuz söylerdi, hayırlı olsun
Bana da cevap yazın lütfen beta 2500 kese 4 mmEvet gayet normal kese boyutunuz
Merhaba, ben beta değerine göre değil gebelşk haftasına göre söylemiştim onu sizin kaç hafta bilmiyorumBana da cevap yazın lütfen beta 2500 kese 4 mm
3 dedi doktor ama 4 de olabilirMerhaba, ben beta değerine göre değil gebelşk haftasına göre söylemiştim onu sizin kaç hafta bilmiyorum
Korkuyorum tedavi ile olduğu içinMerhaba, ben beta değerine göre değil gebelşk haftasına göre söylemiştim onu sizin kaç hafta bilmiyorum
O zaman normal kese boyutu zaten sorun olsaydı doktorunuz söylerdi, stres yapıp bebeğinizi etkilemeyin3 dedi doktor ama 4 de olabilir
Sizin suan durumunuz nasılO zaman normal kese boyutu zaten sorun olsaydı doktorunuz söylerdi, stres yapıp bebeğinizi etkilemeyin
Anlayamadım ne konuda durumum nasıl?Sizin suan durumunuz nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?