Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ultrason aletlerinin yanilma payı hep olur hic takilmayin onlara sizArkadaşlar adetim 12 gün geçikti bugün kontrole gittim doktor 4+5 hamilesin dedi adetim 12 gün gecikti dedim 5 haftalik felansn dedi 9mm kesem ama uygulamada 5+5 gözukuyorm bu neden oluyo acaba doktorami uygulamayami güvenmem lazım
Doktora sordum bı sorun yok kesen felan gayet normal 2 hafta sonra kalp atışını duyarsın dedi öyle 4+5 diyince bende acaba geridenmi geliyo dedim 5+5 e göre kesenin boyutu normalmi acaba zaten devlet Hastanesi'ne gittm karından baktı belkide oyuzden 1 hafta geriden gösterdi cihazUltrason aletlerinin yanilma payı hep olur hic takilmayin onlara siz
Geridenlikle alakasi yok belki gec dollenmedir bu kadar stres yapmayin lutfen. Ultrasonlarda yanilma payı vardır benim doktorum diyo ki soyledigim kiloyla dogacagi kilo arasinda 300 500 gram oynayabilir diyo yani takilmayin stres yapmayin..Doktora sordum bı sorun yok kesen felan gayet normal 2 hafta sonra kalp atışını duyarsın dedi öyle 4+5 diyince bende acaba geridenmi geliyo dedim 5+5 e göre kesenin boyutu normalmi acaba zaten devlet Hastanesi'ne gittm karından baktı belkide oyuzden 1 hafta geriden gösterdi cihaz
Gec döllenme olmazda çünkü adetlerim hep düzenli oluyo bilmiyorm bı sorun olsaydı doktor söylerdi heralde çünkü adetim 12 gün gecikti dedim tamam 5 haftaliksn işte dedi hayirlisi artkGeridenlikle alakasi yok belki gec dollenmedir bu kadar stres yapmayin lutfen. Ultrasonlarda yanilma payı vardır benim doktorum diyo ki soyledigim kiloyla dogacagi kilo arasinda 300 500 gram oynayabilir diyo yani takilmayin stres yapmayin..
Geç döllenmenin ne olduğunu araştırdınız mı? Kese boyutu haftaya göre küçük ama sağlıklı ilerliyorsa geç döllenmedir.Gec döllenme olmazda çünkü adetlerim hep düzenli oluyo bilmiyorm bı sorun olsaydı doktor söylerdi heralde çünkü adetim 12 gün gecikti dedim tamam 5 haftaliksn işte dedi hayirlisi artk
Ne alaka ki adet duzenli olmasiylaGec döllenme olmazda çünkü adetlerim hep düzenli oluyo bilmiyorm bı sorun olsaydı doktor söylerdi heralde çünkü adetim 12 gün gecikti dedim tamam 5 haftaliksn işte dedi hayirlisi artk
Hayır arastirmadım bana geç döllenme olmuştur felan demedi doktor sadece 4+5 dedi ben 5+5 diye biliyoken 4+5 diyince saşırdm şekli felan da normalmiş keseminGeç döllenmenin ne olduğunu araştırdınız mı? Kese boyutu haftaya göre küçük ama sağlıklı ilerliyorsa geç döllenmedir.
Adetleri düzensiz olan insanların yumurtlamaları duzensiz olur ve geç olur diye biliyorm ben 28 günde bir adet goruyodm ve 13 ünde yumurtluyodmNe alaka ki adet duzenli olmasiyla![]()
Alakasi yok her ay ayni anda yumurtlamazsiniz ki yumurtaliklarimiz herseyden etkilenir o ay ki stres yeme icme duzeni falan etken olur yani . Ayrica duzenli adet olan biri duzenli yumurtlar diye bi kuralda yok. Cok muntazam adet olan biri yumurtlamayabilirde.. yada hic adet olmayan biri yumurtlayabilirAdetleri düzensiz olan insanların yumurtlamaları duzensiz olur ve geç olur diye biliyorm ben 28 günde bir adet goruyodm ve 13 ünde yumurtluyodm
Anladm tesekkurlerAlakasi yok her ay ayni anda yumurtlamazsiniz ki yumurtaliklarimiz herseyden etkilenir o ay ki stres yeme icme duzeni falan etken olur yani . Ayrica duzenli adet olan biri duzenli yumurtlar diye bi kuralda yok. Cok muntazam adet olan biri yumurtlamayabilirde.. yada hic adet olmayan biri yumurtlayabilir![]()
Bende iki uygulama kullanıyorum birinde 4+3 diğerinde 5+3 görünüyordu. Son adet günüme göre 4+3 üm ama doğru olan bu. Uygulama ayarlarına baktığımda biri adet haftasını 1. Haftadan hesapla gibi bir seçenek vardı o yüzden biri bir hafta ileriden hesaplıyor. Sizinde böyle bir durum olabilir miArkadaşlar adetim 12 gün geçikti bugün kontrole gittim doktor 4+5 hamilesin dedi adetim 12 gün gecikti dedim 5 haftalik felansn dedi 9mm kesem ama uygulamada 5+5 gözukuyorm bu neden oluyo acaba doktorami uygulamayami güvenmem lazım
Bilmiyormki valla canm 15 ine randevum var kalp atışı için gidicem bakalmBende iki uygulama kullanıyorum birinde 4+3 diğerinde 5+3 görünüyordu. Son adet günüme göre 4+3 üm ama doğru olan bu. Uygulama ayarlarına baktığımda biri adet haftasını 1. Haftadan hesapla gibi bir seçenek vardı o yüzden biri bir hafta ileriden hesaplıyor. Sizinde böyle bir durum olabilir mi
Normal canım benim de öyle
İlk haftalar 1 hafta geriden yada ileriden gitmesi normalmiş galibaNormal canım benim de öyle