Merhaba arkadaşlar, geçen hastaneye gittim ve kesem 10 mm'di. Kese 10 mm'ken bebek görünüyor mu veya içinde mi kesenin, doktor iki hafta sonra gel dedi sebebini sormadım o an, beni bilgilendirirseniz sevinirim
Merhaba bende 5 haftalık hamileyim,
Dün keseyi gördük ama bide yolk kesesi var sanırım henüz onu görmedik daha erkenmi acaba,
Siz kaçıncı haftadasınız,
Gerçekten hamile kalmak bi dert sonrasını düşünmek ayrı dert,
Bana tekrar muayne için 4 hafta sonrasına randevu verdiler acaba herşey yolundamıdır
Merhaba bende 5 haftalık hamileyim,
Dün keseyi gördük ama bide yolk kesesi var sanırım henüz onu görmedik daha erkenmi acaba,
Siz kaçıncı haftadasınız,
Gerçekten hamile kalmak bi dert sonrasını düşünmek ayrı dert,
Bana tekrar muayne için 4 hafta sonrasına randevu verdiler acaba herşey yolundamıdır
Canım yolk kesesini duydum ama pek bir bilgim yok açıkçası, bana ondan bahsetmediler, sadece 2 hafta sonra gel dediler ben de dayanamadım 1 hafta sonraya randevu aldım başka bir doktora, bakalım hayırlısı
Canım yolk kesesini duydum ama pek bir bilgim yok açıkçası, bana ondan bahsetmediler, sadece 2 hafta sonra gel dediler ben de dayanamadım 1 hafta sonraya randevu aldım başka bir doktora, bakalım hayırlısı
Ben yurt dışındayım o yüzden her istedigimde başka doktora gideyim yada özele gideyim şansı yok,
Yolk kesesinin görünmesi lazım eger o görünmezse kese boş yani boş gebelik olmuş oluyor,
Bu benim ilk hamileligim aşırı stres yapıyorum
Ben yurt dışındayım o yüzden her istedigimde başka doktora gideyim yada özele gideyim şansı yok,
Yolk kesesinin görünmesi lazım eger o görünmezse kese boş yani boş gebelik olmuş oluyor,
Bu benim ilk hamileligim aşırı stres yapıyorum