Gebelik kesesi

Mauvee

Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2024
176
148
18
28
Kızlar selam. Dün 5+3teyken keseyi gördük. 10 mm olduğunu ve iyi konumlandığını söyledi. Ancak içinde yolk sac hiçbir şey yok haftaya tekrar bakacağız. Bir kere boş gebelik geçirdim o yüzden çok endişeliyim. Bu şekilde olup sonra bebeği gören oldu mu?

Problem yok kii 6+0da bana da hicbirsey yok dedi 6+6da lekelenme ile gittim o zaman oluşum var dedi, çok hafifti kalp ritmi izledi, diğer hafta kalp atışını net duyduk, kese güzelse dua et sabret sağlıkla gelişir inşallah, hem 8-9.hafyaya kadar vakit var bebisi görmek için

Benimde regl tarihine göre 4+6 ultasona göre 5+2 çıkmıştı sadece kese görünmüştü daha sonra garanti olsun diye 8. Haftada gittim bebeği kalp atışını gördüm

Benimde regl tarihine göre 4+6 ultasona göre 5+2 çıkmıştı sadece kese görünmüştü daha sonra garanti olsun diye 8. Haftada gittim bebeği kalp atışını gördüm
İnşallah darısı başıma kötü deneyim yaşayınca hep panik halinde oluyor insan sağlıkla alın kucağınıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…