• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik kesesi

Mauvee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2024
95
57
3
28
Kızlar selam. Dün 5+3teyken keseyi gördük. 10 mm olduğunu ve iyi konumlandığını söyledi. Ancak içinde yolk sac hiçbir şey yok haftaya tekrar bakacağız. Bir kere boş gebelik geçirdim o yüzden çok endişeliyim. Bu şekilde olup sonra bebeği gören oldu mu?

Problem yok kii 6+0da bana da hicbirsey yok dedi 6+6da lekelenme ile gittim o zaman oluşum var dedi, çok hafifti kalp ritmi izledi, diğer hafta kalp atışını net duyduk, kese güzelse dua et sabret sağlıkla gelişir inşallah, hem 8-9.hafyaya kadar vakit var bebisi görmek için 😊

Benimde regl tarihine göre 4+6 ultasona göre 5+2 çıkmıştı sadece kese görünmüştü daha sonra garanti olsun diye 8. Haftada gittim bebeği kalp atışını gördüm

Problem yok kii 6+0da bana da hicbirsey yok dedi 6+6da lekelenme ile gittim o zaman oluşum var dedi, çok hafifti kalp ritmi izledi, diğer hafta kalp atışını net duyduk, kese güzelse dua et sabret sağlıkla gelişir inşallah, hem 8-9.hafyaya kadar vakit var bebisi görmek için 😊
Benimde regl tarihine göre 4+6 ultasona göre 5+2 çıkmıştı sadece kese görünmüştü daha sonra garanti olsun diye 8. Haftada gittim bebeği kalp atışını gördüm
İnşallah darısı başıma 🙏🏻 kötü deneyim yaşayınca hep panik halinde oluyor insan 🫠 sağlıkla alın kucağınıza 🙏🏻

Back
X