Gebelik kesesini ne zaman gördünüz 🌸

Limonimi

🧸
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2023
1.572
877
43
26
Kızlar Merhaba5 haftalık gebelik karından ultrasonla görünür mü sizce.
Siz karından ultrasonla en erken ne zaman görmüştünüz yardımcı olabilir misiniz

İlk haftalarda vajinal ultrason daha dogru goruntu veriyor kucuk oldugu icin. Bence vajinal baktirin

Vajinal ultrason bana daha rahat geliyor karından bakarken çok bastırıyor karnıma acıyor resmen hiç korkmayın vajinal çok rahat anlamıyorsunuz bile karından daha fena bana göre bastırdığı için

Vajinal ultrason bana daha rahat geliyor karından bakarken çok bastırıyor karnıma acıyor resmen hiç korkmayın vajinal çok rahat anlamıyorsunuz bile karından daha fena bana göre bastırdığı için
Yaa öyle miiiinanın vajinal ultrason beni çok korkutuyor biraz daha bekleyim karından görünsün diyorum ama doktor öyle bakmak isterse artık bir şekilde katlanıcam

Mrb yeni gördüm yazın karsıma cıktı ne zaman gördün keseyi merak ettim bende bugün gidicem Salı günü beta değerim 1375 ti bugün görebilecek miyiz bilmiyorum

Mrb yeni gördüm yazın karsıma cıktı ne zaman gördün keseyi merak ettim bende bugün gidicem Salı günü beta değerim 1375 ti bugün görebilecek miyiz bilmiyorum
Karından 4000 civarı kese görünüyor ama vajinal bakınca gözükür şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…