Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun karından 8. Hafta görmüştükKızlar Merhaba5 haftalık gebelik karından ultrasonla görünür mü sizce.
Siz karından ultrasonla en erken ne zaman görmüştünüz yardımcı olabilir misiniz![]()
İlk haftalarda vajinal ultrason daha dogru goruntu veriyor kucuk oldugu icin. Bence vajinal baktirinKızlar Merhaba5 haftalık gebelik karından ultrasonla görünür mü sizce.
Siz karından ultrasonla en erken ne zaman görmüştünüz yardımcı olabilir misiniz![]()
Çok teşekkür ederimmmHayırlı olsun karından 8. Hafta görmüştük![]()
Haklısınız vajinal beni korkutuyor ama doktor önerirse artık bebişim için katlanıcam çok sağolunİlk haftalar da vajinal ultrason daha dogru goruntu veriyor kucuk oldugu icin. Bence vajinal baktirin
Korkacak bir sey yok inaninHaklısınız vajinal beni korkutuyor ama doktor önerirse artık bebişim için katlanıcam çok sağolun![]()
Maşallah Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin5+1 vajinal göründü 7+0 karından kalbi duyuldu![]()
Yaa öyle miiiVajinal ultrason bana daha rahat geliyor karından bakarken çok bastırıyor karnıma acıyor resmenhiç korkmayın vajinal çok rahat anlamıyorsunuz bile karından daha fena bana göre
bastırdığı için
Mrb yeni gördüm yazın karsıma cıktı ne zaman gördün keseyi merak ettimKızlar Merhaba5 haftalık gebelik karından ultrasonla görünür mü sizce.
Karından 4000 civarı kese görünüyor ama vajinal bakınca gözükür şuanMrb yeni gördüm yazın karsıma cıktı ne zaman gördün keseyi merak ettimbende bugün gidicem Salı günü beta değerim 1375 ti bugün görebilecek miyiz bilmiyorum
MerhabaMrb yeni gördüm yazın karsıma cıktı ne zaman gördün keseyi merak ettimbende bugün gidicem Salı günü beta değerim 1375 ti bugün görebilecek miyiz bilmiyorum
Geldim Dr dan gördüm keseyi benim tahminim 5+4 bugün ama Dr 4+4 dedi anlayamadım bir hafta sonra kalp atışını duymak için gidicem Allah tüm isteyenlere nasip etsin insallahKarından 4000 civarı kese görünüyor ama vajinal bakınca gözükür şuan
Amiin sağlıkla kucağına alırsın inşallahGeldim Dr dan gördüm keseyi benim tahminim 5+4 bugün ama Dr 4+4 dedi anlayamadım bir hafta sonra kalp atışını duymak için gidicem Allah tüm isteyenlere nasip etsin insallah![]()