Gebelik kesesini ne zaman gördünüz 🌸

Limonimi

🧸
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2023
1.572
877
43
26
Kızlar Merhaba😊5 haftalık gebelik karından ultrasonla görünür mü sizce.
Siz karından ultrasonla en erken ne zaman görmüştünüz yardımcı olabilir misiniz 🩵

Siz karından ultrasonla en erken ne zaman görmüştünüz yardımcı olabilir misiniz 🩵
İlk haftalarda vajinal ultrason daha dogru goruntu veriyor kucuk oldugu icin. Bence vajinal baktirin

Vajinal ultrason bana daha rahat geliyor karından bakarken çok bastırıyor karnıma acıyor resmen 🙈 hiç korkmayın vajinal çok rahat anlamıyorsunuz bile karından daha fena bana göre 😅 bastırdığı için

Vajinal ultrason bana daha rahat geliyor karından bakarken çok bastırıyor karnıma acıyor resmen 🙈 hiç korkmayın vajinal çok rahat anlamıyorsunuz bile karından daha fena bana göre 😅 bastırdığı için
Yaa öyle miii🙈inanın vajinal ultrason beni çok korkutuyor biraz daha bekleyim karından görünsün diyorum ama doktor öyle bakmak isterse artık bir şekilde katlanıcam 🥹

Mrb yeni gördüm yazın karsıma cıktı ne zaman gördün keseyi merak ettim🙈 bende bugün gidicem Salı günü beta değerim 1375 ti bugün görebilecek miyiz bilmiyorum

Back
X