Gebelik kesesinin çevresinde kanama yaşayanlar yardım lütfen...

canbebekds

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2011
1.228
943
123
Arkadaşlar ben 6+4 haftalığım.. Bugün çok şükür kesenin içinde bebeği gördüm ve kalp atışlarını duydum. Tek problem kese çevresindeki hafif kanamalardı. Doktorum düşük tehlikesi yaratacak bir durum değil progestan kullan geçer dedi. Bir çok gebede karşılaştıklarını söyledi. Bu durumu yaşayanlar atlattı mı lütfen yardım

Ben yasadım , ve malesef o kanama odakları nedeniyle ara ara kanamalar da yasadım.
Progrstan kullandım. Hatta bir kanama odağı gebeliğim boyunca kaldı.
Şükürler olsun kızımı sağlıkla kucağıma aldım

Meraba canım. Ben de 2 hafta önce kanama geçirdim herşey yolunda giderken,meğer kesedeki kanamalardanmış.. çok yoğun oldu diye korkmuştum bi de ilk gebeliğim hiçbişey bilmiyorum :) 2-3 gün doktorum bırakmadı,önce seyrekleşip azaldı sonra da kesildi çok şükür. bana da progestan verdi ama bi tek hastanede kullandım içini ferah tut hiçbişey olmaz sıpacıklara.

bende 7 haftalığım bu hafta doktorum bana da aynısını söyledi
bebek kesesinin altında siyah görüntü kan var dedi
kanamam oldumu diye sordu bende hayır dedim progestan verdi
insallah hayırlısıyla bebeklerimiz tutunur bize de sağ salim doğarlar.

ben şimdi dokuz haftalık oldum
dün gittim doktoruma
gebelik kesesi etrafındaki kan gitmişti hiç kanamam da olmadı çok şükür bebek iyi dedi

insallah sizde de sorun çıkmaz
biraz rahat olun sadece
Allahın dediği olur her zaman

Merhaba
kanamalarım 5 haftalıkken başladı şu an 11 haftalık hamileyim ve hala ara ara devam ediyor. Bebek ve kese iyi durumda ama kanama alanım duruyor bir ara istirahat ile azalmıştı ama şimdi tekrar arttı tekrar evde yatış verdi doktor. Progestan iğnesi oluyorum 5 günde bir ama onun da kör bir tedavi olduğunu söyledi. Sadece istirahat etmek gerekiyor. Neden olduğu ve nasıl geçeceği tam bilinmiyor. Her şeyin hayırlısı diyorum. Umarım kanama alanım biter, normal yaşamımıza devam eder ve bebeklerimizi kucağımıza alırız. Yani ben tam olarak atlattım diyemiyorum. Hayırlısı içimizi ferah tutalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…