gebelik kesesinin normalden çok büyük olması!!!

dilaha

Guru
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2011
147
27
298
sinop
arkadaşlar ben tüp bebekle hamile kaldım 6. haftada çok yoğun kanamam oldu muayeneye gittiğimde kese var ama çok büyük dedi dr beta hcg baktırdı kesinleştirelim diye o da normal çıktı 1 hafta sonra kontrole gideceğim ama kafamda deli sorular çok tedirginim zaman geçmiyor varmı böyle bir şey yaşayan kese neden büyük olur ki???

Ikiz gebelikte olabilir canim .

beta hcg değerim düştü muhtemel sağlıksız gebelik de dr 2 gün sonra tekrar beta hcg baktırıp gel dedi yani bebeğim gitti

beta hcg değerim düştü muhtemel sağlıksız gebelik de dr 2 gün sonra tekrar beta hcg baktırıp gel dedi yani bebeğim gitti
İnşallah herşey yolunda gider
Allahtan hayırlısı dilemekten başka elimizden başka bişey gelmez

teşekkür ederim ama ben gebeliğimin sonlandığında malesf eminim yarın yine beta hcg baktırıp salı günüde doktora gideceğim tüp bebeği yapan doktorumda ilaçları kesmemi söyledi zaten

teşekkür ederim ama ben gebeliğimin sonlandığında malesf eminim yarın yine beta hcg baktırıp salı günüde doktora gideceğim tüp bebeği yapan doktorumda ilaçları kesmemi söyledi zaten
Allahh yardımcın olsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…