Gebelık kesesının şekılsız olması

canim daha mjnjcik bir kese hersey normale doner az sabir sadece kafani takip gunlerini zehir etme kendine ❤ saglikla gelsin yavrun

İ
Arkadaşlar merhaba 6 haftalık gebelıkte kesenın seklı onemli mi, yuvarlak ve etrafı Beyaz olmalıymıs sanırım kesesı yamuk olan var mı???
İyide bu çok küçük zaten neye göre kürtaj önerdi doktorunuz onu anlamadım doktorunu derhal değiştir

Arkadaşlar merhaba 6 haftalık gebelıkte kesenın seklı onemli mi, yuvarlak ve etrafı Beyaz olmalıymıs sanırım kesesı yamuk olan var mı???
o kese boyutu kac ? 6 hafta gıbı durmuyor adetıne gore mı 6?. kesede bıraz cıkıntı var dogru ama dogru durust net bıle değil goruntu. yakınlasaymıs bari. boyle kestırıp atılmasından hoslanmıyorum.bence doktorunu degıstır. vajınal daha net goruntu alır gıttıgın ınsallah

Bekle canım acele etme benim kesem için de dağınık demişti kalp atışı da geç başladı zaten kanamam da vardı üstelik düşük yapıyorsun dedi önce sonra kürtaj teklif etti kabul etmedim şu an o dağınık kese çocuğu ayağımda sallıyorum fasülye şekli gibiydi telefonuma bakayım bulup atarım inşallah

buldum ama bu kalp atışını ilk duyulduğu gün çekilen ultrason

Eklentiler

• 4D41EB90-9304-4C75-968A-4CDD3A57572A.webp
    37 KB · Görüntüleme: 1.775
Öyle şey mi olur ya, her kese yuvarlak olmaz ki. Kişiden kişiye değişiyor, haftadan haftaya bile değişiyor kese şekli. Başka bir doktora görünün derim.

benımde bgun randevum vardı, kesem sızınkıne benzıor bıraz daha ufak..
kenarda kanama alanı var kesem de yuvarlak degıl..
progestan fıtıl,iğne ve pruluton oldum.
ınsallahh kanama alanım gecer ve yavrum saglıkla gelır benımde

Öyle şey mi olur ya, her kese yuvarlak olmaz ki. Kişiden kişiye değişiyor, haftadan haftaya bile değişiyor kese şekli. Başka bir doktora görünün derim. Eki Görüntüle 2695613
benımde bgun randevum vardı, kesem sızınkıne benzıor bıraz daha ufak..
kenarda kanama alanı var kesem de yuvarlak degıl..
progestan fıtıl,iğne ve pruluton oldum.
ınsallahh kanama alanım gecer ve yavrum saglıkla gelır benımde..
benımkıde cok yuvarlak degıl suan tup bebek ıle oldu 5+3 deyım

İnşallah sağ Salim kucağınıza alın Benim fasülyem yakında 5 yaşına girecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…