- 15 Ağustos 2020
- 160
- 34
- 48
- 32
- Konu Sahibi Minnoskedi5
-
Canm doktorun bir şey demedi mi böyle olan var mi inşallah bir şey olmazArkadaşlar merhaba 6 haftalık gebelıkte kesenın seklı onemli mi, yuvarlak ve etrafı Beyaz olmalıymıs sanırım kesesı yamuk olan var mı???
Kürtaj olmamı söylediCanm doktorun bir şey demedi mi böyle olan var mi inşallah bir şey olmaz
Neye dayanarak söyledi bunu? Sadece kese yamuklugu ile.bunu söylediyse doktorunu degistir derim.Kürtaj olmamı söyledi
Geçmiş olsun canım sıkma canını benimde düşük riskim var Allah yardım etsin inşallah Allah bize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahKürtaj olmamı söyledi
İyide bu çok küçük zaten neye göre kürtaj önerdi doktorunuz onu anlamadım doktorunu derhal değiştirArkadaşlar merhaba 6 haftalık gebelıkte kesenın seklı onemli mi, yuvarlak ve etrafı Beyaz olmalıymıs sanırım kesesı yamuk olan var mı???
o kese boyutu kac ? 6 hafta gıbı durmuyor adetıne gore mı 6?. kesede bıraz cıkıntı var dogru ama dogru durust net bıle değil goruntu. yakınlasaymıs bari.Arkadaşlar merhaba 6 haftalık gebelıkte kesenın seklı onemli mi, yuvarlak ve etrafı Beyaz olmalıymıs sanırım kesesı yamuk olan var mı???
Bekle canım acele etme benim kesem için de dağınık demişti kalp atışı da geç başladı zaten kanamam da vardı üstelik düşük yapıyorsun dedi önce sonra kürtaj teklif etti kabul etmedim şu an o dağınık kese çocuğu ayağımda sallıyorum fasülye şekli gibiydi telefonuma bakayım bulup atarım inşallahArkadaşlar merhaba 6 haftalık gebelıkte kesenın seklı onemli mi, yuvarlak ve etrafı Beyaz olmalıymıs sanırım kesesı yamuk olan var mı???
benımde bgun randevum vardı, kesem sızınkıne benzıor bıraz daha ufak..Bekle canım acele etme benim kesem için de dağınık demişti kalp atışı da geç başladı zaten kanamam da vardı üstelik düşük yapıyorsun dedi önce sonra kürtaj teklif etti kabul etmedim şu an o dağınık kese çocuğu ayağımda sallıyorum fasülye şekli gibiydi telefonuma bakayım bulup atarım inşallah
buldum ama bu kalp atışını ilk duyulduğu gün çekilen ultrason
benımde bgun randevum vardı, kesem sızınkıne benzıor bıraz daha ufak..Öyle şey mi olur ya, her kese yuvarlak olmaz ki. Kişiden kişiye değişiyor, haftadan haftaya bile değişiyor kese şekli. Başka bir doktora görünün derim. Eki Görüntüle 2695613
İnşallah sağ Salim kucağınıza alınbenımde bgun randevum vardı, kesem sızınkıne benzıor bıraz daha ufak..
kenarda kanama alanı var kesem de yuvarlak degıl..
progestan fıtıl,iğne ve pruluton oldum.
ınsallahh kanama alanım gecer ve yavrum saglıkla gelır benımde
Maşallah canımİnşallah sağ Salim kucağınıza alınBenim fasülyem yakında 5 yaşına girecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?