gebeLik kiLoLarı

25 aldım 15 ayda 30 gitti :)
Bu süreçte emzirdim ve sağlıklı besledim. Tatlı ve hamurişi yemedim. Bebeğim biraz büyüdükten sonra onu arabaya koyup yürüyüş yaptım
Emzirmenin avantajlarını iyi kullanmaya çalıştım.

25 aldım 15 ayda 30 gitti :)
Bu süreçte emzirdim ve sağlıklı besledim. Tatlı ve hamurişi yemedim. Bebeğim biraz büyüdükten sonra onu arabaya koyup yürüyüş yaptım
Emzirmenin avantajlarını iyi kullanmaya çalıştım.
super cnm moraL oLuyo vaLLa

18 kilo aldim, 15 falan gitti, gerisi yapisti, dahada gitmez diye dusunuyorum, kizim 3 yasinda :)

90 kiloyu buldum. 4 kilo çocuk doğdu. 86 kilo oldum. kendi kendime karar verdim. 1 sene içinde yavaş yavaş vercem diye. 1 sene sonunda 70 kilo oldum. evlendiğim zamanki kilodayım. ama bir 5-6 kilo daha veresim var.

Konuyu bayat ekmekten yaptığım böreğimin ikinci tabağını yerken okudum da boğazıma takıldı:KK72: Kilo milo hiç hoş şey değil bunlar:KK30:

20 kilo aldım, 3,5 ayda 20'si de gitti. Nasıl diye sormayın, hiçbir fikrim yok. Abur cubur hariç deli gibi yemek yiyorum. Tek teorim miniğin sütle birlikte minik bir liposuction makinesi gibi yağlarımı da çektiği. :KK53:

20 kilo aldım, 3,5 ayda 20'si de gitti. Nasıl diye sormayın, hiçbir fikrim yok. Abur cubur hariç deli gibi yemek yiyorum. Tek teorim miniğin sütle birlikte minik bir liposuction makinesi gibi yağlarımı da çektiği. :KK53:
super yaa ben sokk çok mu zayıftn daha oncesnden

bütün hamileliğim boyunca 10 kilo aldim kızım 3,500 gr doğdu suyu falan derken doğum sonrası 7 kılosu gitmişti bile nasılda mutluydum ama sonrası ye süt olsun iç süt olsun tat ki bişey olmasın derken 5 kilo daha aldım...bu nasıl iş bende anlamış değilim :KK43:

bütün hamileliğim boyunca 10 kilo aldim kızım 3,500 gr doğdu suyu falan derken doğum sonrası 7 kılosu gitmişti bile nasılda mutluydum ama sonrası ye süt olsun iç süt olsun tat ki bişey olmasın derken 5 kilo daha aldım...bu nasıl iş bende anlamış değilim :KK43:
bazıları alıyo canm emzırırken

6.5 kilo aldim, 35. Haftada oldu doğum, doğumdan 1 hafta sonra eski kiloma geldim, şuan 9 aylık kızım doğum öncesi 1 kilo daha dustum

Back
X