Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
16-17 aldim 5 i gittianamm hic hesap etmemistim
simdi sakin oluyorum ve su an yemekte oldugum yiyecegi usulca elimden birakiyprum
![]()
super cnm moraL oLuyo vaLLa25 aldım 15 ayda 30 gitti :)
Bu süreçte emzirdim ve sağlıklı besledim. Tatlı ve hamurişi yemedim. Bebeğim biraz büyüdükten sonra onu arabaya koyup yürüyüş yaptım
Emzirmenin avantajlarını iyi kullanmaya çalıştım.
3 kılon kalmıs cnm ne guzel18 kilo aldim, 15 falan gitti, gerisi yapisti, dahada gitmez diye dusunuyorum, kizim 3 yasinda :)
her cocuktan sonra 3 kalirsa3 kılon kalmıs cnm ne guzel
Ahahah çok tatlısın ya16-17 aldim 5 i gittianamm hic hesap etmemistim
simdi sakin oluyorum ve su an yemekte oldugum yiyecegi usulca elimden birakiyprum
![]()
Konuyu bayat ekmekten yaptığım böreğimi yerken okudum da boğazıma takıldıKilo milo hiç hoş şey değil bunlar
![]()
super yaa ben sokk çok mu zayıftn daha oncesnden20 kilo aldım, 3,5 ayda 20'si de gitti. Nasıl diye sormayın, hiçbir fikrim yok. Abur cubur hariç deli gibi yemek yiyorum. Tek teorim miniğin sütle birlikte minik bir liposuction makinesi gibi yağlarımı da çektiği.![]()
55 kiloydum. Tüp bebek tedavisi gördüm, ilaçlarla kilo aldım. Hamile kaldığımda 60 kiloydum. Şuan yine 60'ım. 5 kiloyu vereceğim ama şuan hiç kasasım yok.super yaa ben sokk çok mu zayıftn daha oncesnden
kasma zaten 5 nedır kı55 kiloydum. Tüp bebek tedavisi gördüm, ilaçlarla kilo aldım. Hamile kaldığımda 60 kiloydum. Şuan yine 60'ım. 5 kiloyu vereceğim ama şuan hiç kasasım yok.
bazıları alıyo canm emzırırkenbütün hamileliğim boyunca 10 kilo aldim kızım 3,500 gr doğdu suyu falan derken doğum sonrası 7 kılosu gitmişti bile nasılda mutluydum ama sonrası ye süt olsun iç süt olsun tat ki bişey olmasın derken 5 kilo daha aldım...bu nasıl iş bende anlamış değilim![]()