Gebelik kolestazı

Esranihal

Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2022
13
0
6
33
17.haftadayım gebelik koleatazından şüpheleniyorlar acaba yaşayan var mı .çok tedirgin oldum

Kardeşim yaşadı kontrol altında olmanız gerekiyor fakat o son haftalarda yaşadı. Mutlaka tam kapasite büyük bir hastahaneye gidin özel hastahane ile olmaz

Kardeşim yaşadı kontrol altında olmanız gerekiyor fakat o son haftalarda yaşadı. Mutlaka tam kapasite büyük bir hastahaneye gidin özel hastahane ile olmaz
Erzuruma gideceğim yarın .İnşallah kardeşiniz iyidir.Evet çok erken oldu.yorumlarda hep 30 larda başladığı yazıyor bizim daha başlarda ve alt 116 ast 204 oldu bir haftada .çok korkuyorum

Erzuruma gideceğim yarın .İnşallah kardeşiniz iyidir.Evet çok erken oldu.yorumlarda hep 30 larda başladığı yazıyor bizim daha başlarda ve alt 116 ast 204 oldu bir haftada .çok korkuyorum
Cok gecmis olsun ben yasadim iki hamileligimde. Ama 35 haftalikken 2 hafta hastanede yattim 37/38 haftalik suni sanci ile dogum yaptim. Cnku bekletilmek iyi degil korkmayin hastaneye gidin bunun icin kan tahlili var ac karnina. Nereniz kasiniyor? Bnim once el avuclarimda ayak alti basladi sonra tepeden asaga en cok ta avuc ici

Kardeşim de bebekte iyi. Uzun süre hastahanede kaldı zorunlu sezaryen ile biraz erken doğum yaptı bebek 2300 doğmuştu 2kg ile taburcu oldu öyle düşünün. Bize söylenen sıfır seker sağlıklı beslenme ama çokta ilgisi yok sadece yormamak için. Siz takipte olun Allah korur gelir geçer inşallah.
Gebelikte karaciğer için bir tek enginar uygundu 3 öğün yedirdik 3. Sabah hastahaneden çıkardılar doktor sormuştu alt hızla düzelmisti

Çok şükür darısı başıma inşallah.Bende daha kaşıntı başlamadı.Ama değerlerim giderek artıyor.Bilgi için teşekkür ediyorum.

Teşekkürler hepimizin geçer inşallah.Daha kaşıntılar başlamdı ama değerler hızla ilerliyor.Bakalım inşallah sağlıkla doğar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…