merhabalar
biraz detaylı anlatıcam özür dilerim ama içimde korku var ben 21 yaşında üniversite öğrencisiyim. Adetlerim çok duzensiz(sürekli yaptım dietlerden birkaç ay gelmediği oluyor) Erkek arkadasımla hiç birlikte olmadım.(ne içime girdi nede sürtündü vajinama yakın bir yere boşalmadıda) Zaten onda hep iç çamaşırı olurdu bnde olmasa bile..elle birbirimizi tamn ediyorduk sadece önce ben sonra o boşalıyordu yanyana uzakta yatarak gerçekleştiriyorduk bunu yani boşalsa bile yanımda vajinama temas etcek yerde olmuyodum. İnternette yazılanları okuyınca içime bir ürperti geldi ve gidip gebelik testi aldım(adı predictor) 1. çizgi koyu ve kalın 2. çizgi gözle gorulmeyecek kadar incecik ve silik yaklastırıldında goruluyordu 2 3 gun bekledikten sonra gene aynı testten aldım ve tekrarladım gene aynı şekilde çıktı. Kafam karıştı hiç birlikte olmadan hamile kalmış olabilirmiyim bana temas edecek şekilde boşalmadı bile:S:S :uhm: bu olayda 10 15 gun sonra regl oldum (lekelenme gibi değildi) 6 gun yogun şekilde geldi(normal reglim gibi) ama ağrım fazlaydı. Hamile olabilirmiyim:S lütfen yardım edin çok korkuyorum.:a015: :a015: :a015: