merhaba kızlar
1,5 yıllık evliyim.24 yaşındayım.eşim 31 yaşında.kendimi anneliğe hazır hissetmiyorum. bakamam büyütemem doğru yetiştiremem... vs diye korkularım var. yeni kilo verdim hamilelikte üzerimde kalır diye korkuyorum çünkü küçüklüğümden beri hep kiloluyum istediğim hiçbir seyi giyemedim...
eşim çocukları çok sever ama baskıcıdır. daha evlenmeden önce kız olursa şu, erkek olursa bu diye isimlere kendi karar verdi.öyle istiyo anne ve babasının isimleri. sen ne istersin ne koyalım yok... özellikle baskıcılığı ve yaptığı bu bencilliğide beni bebeğe karşı itici kıldı. çünkü bebekten sonra her konuda ben bilirim tavrını sergileyecek.
ayrıca çok kavga ediyoruz. ben sinirli bi yapıya sahibim.eşim ılımlı daha sakindir. en ufak bişeye bile saçma aşırı tepki verebiliyorum. anlık bi refleks gibi. sonra üzüldüğümde oluyor ama iş işten geçmiş oluyo. düşününce ne gerek vardı buna diyebiliyorum. eşim tarafından evliliğimizin sorunlu kısmı bu. acaba diyorum bebeğim olsa tahammülsüz mü olurum çok mu kızarım ona