Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bos gebelik sonrasi 2 kez adet gordum sonraki ay bal tarcin corek otu kuru yapdim esimle beraber yedim o ay hamile kaldimKürtajdan sonra ne kadar sürede hamile kaldınız ? Herkes paylaşırsa umut olur belki birilerine![]()
Ben o kürü bilmiyorum tarif verebilir misinizBen bos gebelik sonrasi 2 kez adet gordum sonraki ay bal tarcin corek otu kuru yapdim esimle beraber yedim o ay hamile kaldim
Adetin 2. Gunu basliyorsun hersabah esinle beraber birer kasik bal bir kasik tarcin bir kasik corek otu ama corek otunu ezerek kullan bunlari karistirip yumurtlama gunune kadar 12 gun boyunca yiyorsunuzBen o kürü bilmiyorum tarif verebilir misiniz![]()
Teşekkür ederim deneyeceğimAdetin 2. Gunu basliyorsun hersabah esinle beraber birer kasik bal bir kasik tarcin bir kasik corek otu ama corek otunu ezerek kullan bunlari karistirip yumurtlama gunune kadar 12 gun boyunca yiyorsunuz
Merhaba geçmiş olsun , vakumlu mu oldunuzBen kürtajdan sonra 1 adet gördüm sonra yine hamile kalmıştım.
Evet 2 kürtajım da anestezi ve vakumlu olduMerhaba geçmiş olsun , vakumlu mu oldunuz
2. Gebeliğiniz de sağlıklı ilerlemedi miEvet 2 kürtajım da anestezi ve vakumlu oldu
İlki gelişmedi 9. Haftada kürtaj oldum. 2 ay sonra yine hamile kaldım onda da 8 haftalıklen kalbi durdu. Kendi düşmeyecek için yine kürtaj oldum. Şimdi de hamile kalamıyorum (pcosluyum) tedavi gördüğüm halde. Tüp bebek yapacağım2. Gebeliğiniz de sağlıklı ilerlemedi mi![]()
Anladım rabbim kucağımızı boş bırakmasın , kısa zamanda ikimiz ve tüm çocuk isteyenler güzel haberler alırız inşallahİlki gelişmedi 9. Haftada kürtaj oldum. 2 ay sonra yine hamile kaldım onda da 8 haftalıklen kalbi durdu. Kendi düşmeyecek için yine kürtaj oldum. Şimdi de hamile kalamıyorum (pcosluyum) tedavi gördüğüm halde. Tüp bebek yapacağım![]()
Amin inşallah. Senin de kaybın için üzgünüm. ama benim deneyiminden sakın etkilenme çoğu kürtajdan sonra birçok kadın kısa sürede hamile kalıp sağlıklı bebek dünyaya getiriyor. Ve bence korunma yumurtlama takibi yaparak kolayca gebelik elde edersin umarımAnladım rabbim kucağımızı boş bırakmasın , kısa zamanda ikimiz ve tüm çocuk isteyenler güzel haberler alırız inşallahben de geçtiğimiz ay kürtaj oldum kalp atışı duyulmadığı için ilk gebeliğimdi tekrar hamile kalmak istiyorum Allah nasip ederse
![]()
Teşekkür ederimAmin inşallah. Senin de kaybın için üzgünüm. ama benim deneyiminden sakın etkilenme çoğu kürtajdan sonra birçok kadın kısa sürede hamile kalıp sağlıklı bebek dünyaya getiriyor. Ve bence korunma yumurtlama takibi yaparak kolayca gebelik elde edersin umarım![]()