- 28 Temmuz 2012
- 17
- 2
- 286
merhaba ben 30+6 haftalık hamileyim gebeliğimin başından beri o kadar yoğun mantar sıkıntısı yaşıyorum ki günde 4 kez çamaşır değiştiriyorum,gitmediğim doktor,doktor kontrolünde de olsa kullanmadığım fitil antibiyotik kalmadı.vajinal muayeneden sonra doktorum eşime de bana da ornidone verdi kullandık,bana sefpoteks,azeltin verdi kullandım, gynoflor,gyno lomexin,zalain,biokadin sırasıyla hepsini doktor önerdi günlerce kullandım,10 gün iyi geçtiyse sonra yine tekrar etti,ben bir de behçet hastasıyım,mantarım düzelir gibi oldu genital yaralar çıktı bir ay da onlarla uğraştım,şu anda da pembe katı peynir kesiği şeklinde akıntım var doktora gittim nidazol fitil verdi ama fitili derine yerleştiremiyorum mantarım o kadar yoğun ki hem kuruluk hem de daralma oluşturuyor fitili kullanmaya çalıştıkça tahriş oluyorum bel ağrısı çok sık idrara çıkma idrar yaparken zorlanma yaşıyorum bu kadar yoğun mantar erken doğuma sebep olursa diye korkuyorum
inşallah bu fitiller fayda eder çünkü hangini kullandıysam en fazla 20 gün sonra tekrar ediyor bir bildiği olan varsa Allah rızası için söylesin,çünkü artık azıcık olsun düzelmek istiyorum aylardır canımdan bezdirdi bu illet.